Onaylı Üye
Jung duo lazım scli scsiz farketmez jungu iyi olanlar istek atsınlar tr serveri bronz 3 bronzdan çıkamadığım için duo arıyorum takım sürekli kötü geliyor.
Nick: RoketRakunNN
Nick: RoketRakunNN
evet bende sc açık ona rağmen çıkamadım bronzdan sen düşünSen de Sc açık mı bir de mainin neresi hile olana kadar seninle girerim silver 1 hesabım var tr de
mainim mid ve adc şu anlıkSen de Sc açık mı bir de mainin neresi hile olana kadar seninle girerim silver 1 hesabım var tr de
çoğunlukla mid oynuyorumSen de Sc açık mı bir de mainin neresi hile olana kadar seninle girerim silver 1 hesabım var tr de
tamam knk sana özelden nick yolluyorum eklersin beni girerizevet bende sc açık ona rağmen çıkamadım bronzdan sen düşün
mainim mid ve adc şu anlık
çoğunlukla mid oynuyorum
5 kişi esnek yapalım kimse tutamaz biziNick : kasapoyuncutr ekle kanka
esnek kasmayıyorum knk esnek oynayamıyorum5 kişi esnek yapalım kimse tutamaz bizi
jung mainsen olur knk kata alırım bana oyna oyunu kazanırızSc yok bende ama girelim dersen girebiliriz dostum
Crash turnuvası gelecek yakında o zaman katılır mısınesnek kasmayıyorum knk esnek oynayamıyorum
katılabilirim ona clash zevkli olurCrash turnuvası gelecek yakında o zaman katılır mısın
3 kişi daha lazım onun için tanıdığın birileri var mıkatılabilirim ona clash zevkli olur
var sıkıntı yok3 kişi daha lazım onun için tanıdığın birileri var mı
bronzum ben senle nasıl oynayayımnickim TEKDALL ekle oynaylaım dostum