lol tr serveri rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
trserveri hep aynıydı dğzelmez kanka eu devam
kafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk d

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
En son bugün tr serverini bırakma kararı aldım gerçekten hayat kırıklığı insanlar o kadar ıq suz ve yaş ortalaması o kadar küçük ki sırf tr serveri yüzünden kalitesiz oyun deneyimi yaşıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyun oynarken feedleyip sovenlermi dersin yoksa feedleyip afk kalanlarmi dersin eniyisi weste geçmek bence sende geç derim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben şahsen euw da ranked oynuyorum. ortam iyi toxiclikler olmuyor satma yok (gördüğüm kadarıyla) lakin ping sorunu var

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lol valorant hiç fark yok tr serveri rezelat bro valoda daha kötü sesli sövüyolar :D

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk dolu
ah bahtsız kardeşim o da bişeymi :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tr server oynanmaz aşırı derece toxicler adamın 1 farmını aldım diye oyundan çıktı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Biz türkler olmayız knka cok trol var insanların hakkına giriyorlar az zevk alcaz trol geliyor satıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Haklısın dostum ama aynı toxiclik euwdada var herifler sadece bir tık iyi oynuyor tek fark bu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben oyuna girince herkesi muteliyorum en güzel bu şekilde oynamak

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tr serveri berbat yanına bi arkadşını alıp euw geç ordada var tabiki ama her el allaha sövmüyolar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tr serverında oynıcaksan herkese mute atman lazım berbat bir server

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Türk sunucusu ne yazık ki düşük zihinsel durumla çok toksiktir, ancak Na'nın gerçekten daha iyi olmadığı Euw'da league of legends oyuncuları çocuktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...