Onaylı Üye
kafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk d
aynen öyle bende düzeliceğini sanmıyorumtrserveri hep aynıydı dğzelmez kanka eu devam
çok doğru karar kanser olmaktansa 5 kişi eğlenmek varEvet bende tr de bu saat den sonra anca takımla girerim solo kasmak intihar gibi
Aynen her gün daha kötü hale geliyortrserveri hep aynıydı dğzelmez kanka eu devam
aynen öyle oynanmıyacak haldetr server baya leş
e o zaman kanser olmayı kabul etmek lazım.knk ama lol ün tadıda başka birşeyde yok
ah bahtsız kardeşim o da bişeymikafamı dağıtmak için girdim oyuna ilk oyun dümdüz öldüler oyunu sattılar hadi dedim bişi olmaz 1 el daha girdim bu sefer chat de herkes birbirine ana bacı allah flan sövmeye başladılar ve oyunu dümdüz sattılar yane abi ne olucak bu tr serverinin hali ya illa gidip euw de 60 70 pinglemi oynayalım ne yane gerçi euw de türk dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?