yok, bronzda oynarsın euw daLoL'de TR sunucusunda Silver 3 oyuncusuyum, Annie mainim. EUW sunucusunda oynasam Elmasa kolayca çıkabilir miyim?
Tr de s3'sün west'te dia olabilir miyim diye sorman bence hata çünkü daha tr de lig atlayamamışsın muhtemelen de oyun bilgin fazla yok o yüzden west'te fazla ileri gidemezsin o yüzden hem oyun bilgini hem de ligini geliştirmeye bak tr de ondan sonra belli şeyleri yaptıktan sonra west'e geçip denersin kendiniLoL'de TR sunucusunda Silver 3 oyuncusuyum, Annie mainim. EUW sunucusunda oynasam Elmasa kolayca çıkabilir miyim?
Ne alaka la tr gold 3 stuck hesabım var, Euwda ki hesabım ise plat 2 suanyok, bronzda oynarsın euw da
ee gold 3 hesabın dia olamamışsın silver adam nasıl olsun alaka buNe alaka la tr gold 3 stuck hesabım var, Euwda ki hesabım ise plat 2 suan
Genelde takımım kötü geliyor ben çok iyi oynuyorum takım yüzünden silver ligindeyim diyen insanlar westin çöp elosunu oluşturuyor oraya gittiğinde bir fark olmayacak. Kendini geliştirmeni tavsiye ederim.LoL'de TR sunucusunda Silver 3 oyuncusuyum, Annie mainim. EUW sunucusunda oynasam Elmasa kolayca çıkabilir miyim?
Çıkarsın nolcak yanına al bir tane smurf.LoL'de TR sunucusunda Silver 3 oyuncusuyum, Annie mainim. EUW sunucusunda oynasam Elmasa kolayca çıkabilir miyim?
Dia lobide oynuyorum zaten Tr silveri rahatlıkla bi gold plat görür az daha oynasa diadaee gold 3 hesabın dia olamamışsın silver adam nasıl olsun alaka bu