Onaylı Üye
Merhaba, LoL'de bot kullanıyorum 30 levele kadar kasmak için Tristana seçiyor. Mide gönderiyorum, build olarak kulelere hızlı vuran bir build var mıdır?
Moderatörün son düzenlenenleri:
kraken tavsiye ederim eğer karşıda çok hızlı kişiler varsa rüzgarın hiddeti savaşcı çizmesi runaan ebedi hayalet dansçı kana susamış son item karşıya göreMerhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
Kraken katilininden sonra ölü adamın zırhı alarak biraz tanklaşıp ad kasarsan iyi olabilir tristanada denemedim ama oynadığım adclerde güzel vuruyorduMerhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
kraken al gerisi Allah ne verdiyse çar tek atıyo zaten e q bastın mı kombo olarak da w q e yapabilirsin e daha hızlı gidiyor q basarsan önceMerhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
botu nasıl kurup kullanıyorsun bilgi verirmisinMerhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
kraken falan alırsın işte tek atanları son bi item gargoyl tarzı bişey koy hafif tank yapar seni tek yeme derdinde kalmazMerhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır