LoL tristana hızlı kule almak için build önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, LoL'de bot kullanıyorum 30 levele kadar kasmak için Tristana seçiyor. Mide gönderiyorum, build olarak kulelere hızlı vuran bir build var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kraken . savaşçı çizmeleri . ebedi kılıç . kanasusamış . tahsildar . navori bunlarla kulelere sağlam vurursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kraken ,savaşçı çizmeleri, karşıdakilere göre kırılganlarsa ebedi önce değilse bombardıman bu ikisi kırılganlığa göre değişkenlik gösterebilir, ardından dominik efendinin hürmetleri son olarak da gidişata göre kanasusamış ya da koruyucu melek alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
kraken tavsiye ederim eğer karşıda çok hızlı kişiler varsa rüzgarın hiddeti savaşcı çizmesi runaan ebedi hayalet dansçı kana susamış son item karşıya göre

Üye
4 HİZMET YILI
adc oyna bence, önerilenleri alsan yeterli olur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kraken savaşçı cismesi kanasusamış mahvolmuş gerisi karşı takıma göre

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba lolde bot kullanıyorum 30 lvle kasmak iÇin tris seçiyor mide gönderiyorum build olark kulelere hızlı vuran bir build var mıdır
Kraken katilininden sonra ölü adamın zırhı alarak biraz tanklaşıp ad kasarsan iyi olabilir tristanada denemedim ama oynadığım adclerde güzel vuruyordu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kraken tahsildar ebedi dominik bombardıman savaşçı çizmesi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kraken al gerisi Allah ne verdiyse çar tek atıyo zaten e q bastın mı kombo olarak da w q e yapabilirsin e daha hızlı gidiyor q basarsan önce

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
E sinden dolayı ap buildde kulelere iyi vuruyor. Belki nashor ekleyebilirsin baya iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çok fazla tek atan üzerine çullanan çarlar olduğunda karşıda, kalkanyay iyi gidebilir ama diğer türlü kraken süper olur. Ebedi hayalet fırtınabiçen güzel gidebilir. Bombardıman da düşünülebilir.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
rünlerden hail of blades gir 2.taraftan kule yıkmak için olan ründen gir adını hatırlamıyorum
build olarak kraken savaşcı çizmesi fırtına biçen al ebedi al zaten o zamana oyun biter

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
savaşçı çizmeleri kraken ebedi bunların dışında önerilenleri al yeter bir de karşıya göre alman gerek o kadar

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bltiz gg indir derim orda en güncel builderi gösteriyor baya güçlü oluyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
botu nasıl kurup kullanıyorsun bilgi verirmisin
Post automatically merged:

kraken falan alırsın işte tek atanları son bi item gargoyl tarzı bişey koy hafif tank yapar seni tek yeme derdinde kalmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Krakeni çektikten sonra full zırh deşme alman lazım ama top laneye geçip zırh deşme sion daha çabuk bitirecektir oyunu haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kraken bombardıman ebedi savaşçı çizmeleri nashor falan alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...