raporlama ve tiicket sistemi cidden boş bunların hicbiri işe yaramaz geçmis olsun. server değiştirmek tek çözümŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
Geldi jungle oyuncusunun mavisini çaldı
Gitti bot lanede feedledi
Sonra 4-0 kazandığım laneyi geldi mahvetti exp farm çaldı oyun boyu
Jungledan çaldığı buffları karşı takıma hediye etti oyunun içinden geçti
Ve ben sinir krizi geçirip afk kaldığım için ceza yedim.
Artık bıktım bu veled hala oyunda ve ban yemedi.
All mute yapıp başlıcaksın aga maçaŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
Bilerek beslemek, hile kullanmak trolleyip takımının kaybetmesini sağlamak ban sebebi değildir bizzat video çekip riota yolladım ve adam hala oynuyor.Rapor sistemi aslında çalışıyor ama insanlar raporlarken 3 4 şekilde raporluyor bu sefer yapay zeka bunu anlamıyor adamın en çok yaptığı hareket ne ? örnek veriyorum mesela hile veya çok fazla küfür etti veya bilerek kasten besledi en çok hangi hareketi yapmış ise sadece onu tikliyoruz o şekilde raporluyoruz ve bu şekilde daha çabuk ban yer
Zaten oyun oynayan sadece velet kitle kaldı senin benim gibi yaşı ilerlemiş çok fazla oynayan insan yok yani türümüzü son örneği olabilirizBilerek beslemek, hile kullanmak trolleyip takımının kaybetmesini sağlamak ban sebebi değildir bizzat video çekip riota yolladım ve adam hala oynuyor.
rapor sistemi kötüŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
olur öyleticket sistemi fena değil ben böyle durumlar olunca banlatıyorum genelde
Başka server a geç illaki orda da olur ama daha az olur düzgün oyununu oynarsın kanka oynanmaz
aminticket sistemi fena değil ben böyle durumlar olunca banlatıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?