Onaylı Üye
oyunun en bitmez şeyi troller sürekli ben feed ben afk farm çalma
Aga artık bak internet kafeye gittim 2 cocuk lol oynuyor boş boş oyunculara küfür ediyorlardı feedleyip birde gülüyorlardı yani düştügümüz durum böyle ticket desen çalışmıyor adam akıllıŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
Geldi jungle oyuncusunun mavisini çaldı
Gitti bot lanede feedledi
Sonra 4-0 kazandığım laneyi geldi mahvetti exp farm çaldı oyun boyu
Jungledan çaldığı buffları karşı takıma hediye etti oyunun içinden geçti
Ve ben sinir krizi geçirip afk kaldığım için ceza yedim.
Artık bıktım bu veled hala oyunda ve ban yemedi.
Knk Çok Haklısın Riot TR ye bakmıyor west te yapsa anın da ban yer.Şimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
kanka hiç bir şey umurrarında değil jungle mış oyunda difflemekmiş vesaire arıtk bıktım usandım bunlardan çok sıkıcı o yüzden lol oynamıyorum artıkŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.
öyle de keyfi çıkmıyorAll mute yapıp başlıcaksın aga maça
katılıyorum broRapor sistemi aslında çalışıyor ama insanlar raporlarken 3 4 şekilde raporluyor bu sefer yapay zeka bunu anlamıyor adamın en çok yaptığı hareket ne ? örnek veriyorum mesela hile veya çok fazla küfür etti veya bilerek kasten besledi en çok hangi hareketi yapmış ise sadece onu tikliyoruz o şekilde raporluyoruz ve bu şekilde daha çabuk ban yer
Teşekkürleröyle de keyfi çıkmıyor
Post automatically merged:
katılıyorum bro
Onuda anlamıyorum,, gerçekten bu kadar boş vakitleri var mıbunlar artık trollemek için giriyor oyuna
LoL de tr serverinda rioterin maçına gelmedikten sonra maç yeme olasılığın çok düşük yani umarım bu na bir çözüm bulurlarŞimdi bir oyun atayım dedim her zamanki gibi feeder afk v.s lol'ün kanunu olmuş zaten şu rapor sistemi çalışmıyor analar bacılar allahlar havada uçuşuyor hayvanat bahçesi zaten bide yetmiyor böyle aşşalık ciğeri 5 para etmez oyuncular türedi.