LoL Türkiye akademi ligi Aurora script mi kullanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Herkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
bence değil ama sen bilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her skill dodge layana sc diyemeyiz. Faker sc den daha ii dodge atıyor ama gel görelim ki burası kore değil O da Faker :D

Üye
3 HİZMET YILI
Herkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
Gerçeği bilmeden suçlamak doğru değil fakat sondaki Cass ult dodgeu aşırı bir düzeydeydi. Bu dodgeu Holy ve Zeitnot ayrıca Adroit de attı, izlediğim oldu. 6. his ile yapılabilecek bir dodge olduğunu düşünüyorum ama sc ile de kolaylıkla yapılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
insan bir oyuna yıllarını verirse ister istemez script gibi dojjları oluyor bence fazla tartışmayalım ligde böyle şeyler kullanmak imkansıza yakın ama imkansız değil

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cass ultisini dodgelaması thresh w suna direkt balta yollaması falan baya script göstergesi var ki bence script

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
script olsa çoktan farkedilirdi adama suc atmayalım bence

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende izlerken baştaki hareketlere bir şey demiyordum olabilir diyordum ama sondaki cassinin ultisini dodge laması öyle bir dodge yok gibi bende o kadar oynuyorum west master 86 puanım hiç öyle bir dodge atmadım yani

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
bro bu adamlara script demek mantıksız çünkü bu adamların yayını vs takıma seçilmeleri olsun herşeyi mükemmel derecede titizlikle izleniyo öyle bişe olsa scli herkes esporcu olurdu

Q9X

Üye
3 HİZMET YILI
Bence hiçbir hareketi sc değil sondaki cassi ultisine de baltayı almak için move atıyor olabilir ki zaten adam sc açacaksa bile halihazırda 4 alev almışken ve çok büyük ihtimalle oyunu kazanmayı garantiledikten sonra orada açmaz maçın başı ve ortası da temiz bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sanmıyorum kanka zaten eu da oynayan pro oyuncular grand master challanger arası olduğu için gayet zor bi şekilde çıkıyolar eu da yetenek olduğunu düşünüyorum:kisswink:

Üye
3 HİZMET YILI
Bence script değil draven wsundan gelen hızla baltayı almak için o tarafa hareket etmiş bazıları dursada baltayı alırdı diyor ama kenarindayken bazen almadığı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bilemezssiniz önyargı iyi bişey değil ben zannetmiyorum sc kullandıklarını

GREEN ARROW
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
O karmaşada Cassinin U suna o anda anlık refleks veremez. 1/8 gidince başvurmuşlardır. Videoyu izleyin. Bunu profesyonel degilde normal lol oyuncusu yapsa hepiniz sc sc sc diyecektiniz. Herif baya kullanmış

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bilmediğimiz konuya açıklık gelene kadar yargılmamak en doğrusu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk %99 ama 1 lik ihtimalide var bence hala araştırtılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...