Onaylı Üye
bence değil ama sen bilirsinHerkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
Gerçeği bilmeden suçlamak doğru değil fakat sondaki Cass ult dodgeu aşırı bir düzeydeydi. Bu dodgeu Holy ve Zeitnot ayrıca Adroit de attı, izlediğim oldu. 6. his ile yapılabilecek bir dodge olduğunu düşünüyorum ama sc ile de kolaylıkla yapılıyor.Herkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
Bence hiçbir hareketi sc değil sondaki cassi ultisine de baltayı almak için move atıyor olabilir ki zaten adam sc açacaksa bile halihazırda 4 alev almışken ve çok büyük ihtimalle oyunu kazanmayı garantiledikten sonra orada açmaz maçın başı ve ortası da temiz benceHerkese selam, iyi akşamlar. Birkaç gündür LoL Türkiye akademi liginde Aurora takımında oynayan tuokaz hakkında script iddiaları var. Lig tabii ki takibi konunun takipçisi ama ne olacak ne bitecek durum henüz belli olmuş değil. Siz videoyu izlediniz mi? İzlediyseniz düşünceleriniz neler? Benim şahsi düşüncem net script.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?