Harika cidden oruçlu iken birde girdin mi TR serverine vay haline aslında buranın DC sine girip duo bulup veya burdan chate yazıp kolaycana mental korunabilirTR serverindeysen bi arkadaşınla girmeye mahkumsun diyebiliriz. Yoksa Feederlar, AFK Kalanlar, Her türlü değeri çöpe atan karaktersiz insanlarla doluyo macin bi anda ve o anda lolden soğuyorsun. Ya benim gibi chati kapatip oynayacaksın yada güçlü bir iradeye sahip olman lazim. TR Sunucusu her babayiğidin harcı değil derler. Ne kadar saçma bir durum.
tr sunucusu sakat oynanmaz bende 150 ping olmasa eu da oynıycam ama tr de bile 55 pingle oyniyomAz once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorumsizin düsünceleriniz neler
düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm
Hocam sezon 12'deyiz. İnsanlar westi bir kaçış yolu olarak görüyordu s4'deyken vs ama şimdi westte bile çokk fazla türk var illaki denk geliyor. Kimseyi kötülemek istemiyorum ama çok fazla trolleyen oluyor oyunlarda özellikle de tr sunucusunda. İnsanları tilt etmeye yönelik takım içi sohbetler çok dönüyor. Bot lane dk2 de gang yiyince hemen jung diff yazan oluyor. Dahası oyuna girmeden koşarak feedlicem yazana da rastlıyorum ayda 5-6kez. Şimdi bunları reportluyorsun vs ama senin oyunun komple çöp olmuş oluyor. Kimlikle vs mi kayıt olunca bu oyunlara diye düşünmüyr değilim artık :/Az once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorumsizin düsünceleriniz neler
düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm
bu senaryo cok tanidik.Ben Türkiye sunucusunda oynarken o kadar sinirleniyorum geriliyorum ki. Adamlar durduk yere birbirlerine düşüp küfürler yağdırıyorlar hakaret ediyorlar ortada hiçbir şey yokken ve bu tartışmanın sonunda bir tanesi kesinlikle feedlemeye karar veriyor.
aynen aynen su sıralar bence westte de durum ayni gecen gün oyun attim westte tr deki kadar olmasa da yari yariya feedleyen afk kalan net oluyorHocam sezon 12'deyiz. İnsanlar westi bir kaçış yolu olarak görüyordu s4'deyken vs ama şimdi westte bile çokk fazla türk var illaki denk geliyor. Kimseyi kötülemek istemiyorum ama çok fazla trolleyen oluyor oyunlarda özellikle de tr sunucusunda. İnsanları tilt etmeye yönelik takım içi sohbetler çok dönüyor. Bot lane dk2 de gang yiyince hemen jung diff yazan oluyor. Dahası oyuna girmeden koşarak feedlicem yazana da rastlıyorum ayda 5-6kez. Şimdi bunları reportluyorsun vs ama senin oyunun komple çöp olmuş oluyor. Kimlikle vs mi kayıt olunca bu oyunlara diye düşünmüyr değilim artık :/
+flame yapanbu senaryo cok tanidik.
aynen aynen su sıralar bence westte de durum ayni gecen gün oyun attim westte tr deki kadar olmasa da yari yariya feedleyen afk kalan net oluyor
çok saçma toxic kitle var hiç sevmiyorumAz once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorumsizin düsünceleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?