aynı düşüyorum tamamenTR serverinda cok smurf gelior düşük eloda ya da trolleyen. Bence arkadaşınızla girin ben öyle yapıyorum. 5 kişilik yapabiliyorsaniz daha iyi olur sizin için. Ben weste geçtim bundan dolayı.
Ya aslında bu tam böyle değil. Sistem nasıl yapıyor bilmiyorum ama smurf kasan smurflarla eşleşiyor. Galiba win ratesi yüksek olduğu için ayıklaması kolay. Mesela gold da sıkışan birine smurf gelmiyor. Geçenlerde resmi forumda bununla ilgili bir açıklma da vardı.TR serverinda cok smurf gelior düşük eloda ya da trolleyen. Bence arkadaşınızla girin ben öyle yapıyorum. 5 kişilik yapabiliyorsaniz daha iyi olur sizin için. Ben weste geçtim bundan dolayı.
Herkese mute atıp oynarsa bu sefer jung yardıma gelmez.herkese mute atarsan çekilebilcek bir server tabi bana sorarsan westte gold trde plat 1 dia 5 arası bir aralıktır
işaretlerle anlaşabiliyorum biraz zor oluyor ama iş yapıyorHerkese mute atıp oynarsa bu sefer jung yardıma gelmez.
işaretlerle anlaşabiliyorum biraz zor oluyor ama iş yapıyorHerkese mute atıp oynarsa bu sefer jung yardıma gelmez.
tek kelime ile rezalet.Az once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorumsizin düsünceleriniz neler
düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm
Düşük Rank elolarında BıktırıyorAz once oyundan ciktm westteki hesabim banlanmis diger hesabima girmek istemedigimden tr de girmeyi tercih ettim gecenin 4 ünde 2 oyun attim ve 1 isinde ben junglede 10-3 giderken bot lanemiz bildigin bilerek kosup kosup oluyodu mide de gidip feedlediler kotu oynamaktan bahsetmiyorum herifler bildigin oyuna olmek icin girmis sanki ve ff verdik 2. oyunda midimiz afk kaldi dakika 3 de sur verdik zaten geceleri tr serverinde bekleme süresini saymiyorum chatte donen muhabbetleri hic saymiyorumsizin düsünceleriniz neler
düzenleme: girmeye calistigim sonraki oyunlarda 2 kere sampiyon seciminde son saniye bozuldu ordan da eksi 10 dakka diyelm