Alıyorum LoL ücretli script önerisi

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ücretli LoL script arıyorum. Destek olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
legendsense kankam biraz fiyatı tuzlu ama en iyisi ve mükemmel, bi yarı fiyatına lsnin pentasharp var ama setupı baya uğraştrıyor ve o kadar iyi değil ama sc scdir diyip kullabilirsin. rtx kullanma vg bypassi vardı ama kapanması uzun sürmedi ve şuanki hali kullanılcak halde değil direk ban atıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
legendsense kankam biraz fiyatı tuzlu ama en iyisi ve mükemmel, bi yarı fiyatına lsnin pentasharp var ama setupı baya uğraştrıyor ve o kadar iyi değil ama sc scdir diyip kullabilirsin. rtx kullanma vg bypassi vardı ama kapanması uzun sürmedi ve şuanki hali kullanılcak halde değil direk ban atıyor.
kanka 10 küsür gündür kullanamıyoruz ki bgx'i hala güncelleniyor.ben şahsen ban yemedim

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka 10 küsür gündür kullanamıyoruz ki bgx'i hala güncelleniyor.ben şahsen ban yemedim
bgx ben vg gücellemesinden sonra duymamıştım geçen bi resellerdan gördüm varmış hala güncelleme geldiğinde güzel kullanılabilir. bide hocam fiyatı ne durumda şuan bgxin

Üye
1 HİZMET YILI
Güvenlik her zaman önceliğimizdir! League of Legends Internal yapımızı daha da güçlendirdik ve şimdi çok daha güvenli hale getirdik. Yenilenen bu yapı ile oyuncu deneyiminizi en üst düzeye çıkarıyoruz. Stoklarımız sınırlıdır, bu nedenle hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca, her zaman en ekonomik fiyatlarla size hizmet vermeye devam ediyoruz. https://memoryhackers.org/konular/l...en-uygun-fiyatlandirma-hizli-teslimat.303588/