Alıyorum LoL ücretli script

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Fiyat fark etmez. Undetected script arıyorum sağlam.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
Güvenlik her zaman önceliğimizdir! League of Legends Internal yapımızı daha da güçlendirdik ve şimdi çok daha güvenli hale getirdik. Yenilenen bu yapı ile oyuncu deneyiminizi en üst düzeye çıkarıyoruz. Stoklarımız sınırlıdır, bu nedenle hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca, her zaman en ekonomik fiyatlarla size hizmet vermeye devam ediyoruz. https://memoryhackers.org/konular/l...en-uygun-fiyatlandirma-hizli-teslimat.303588/

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güvenlik her zaman önceliğimizdir! League of Legends Internal yapımızı daha da güçlendirdik ve şimdi çok daha güvenli hale getirdik. Yenilenen bu yapı ile oyuncu deneyiminizi en üst düzeye çıkarıyoruz. Stoklarımız sınırlıdır, bu nedenle hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca, her zaman en ekonomik fiyatlarla size hizmet vermeye devam ediyoruz. https://memoryhackers.org/konular/l...en-uygun-fiyatlandirma-hizli-teslimat.303588/
Güven garantisi nasıl veriyorsunuz sayfanıza baktım 1 kişi yorumlamış alan olmamış herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
takipte kal çıkar belki lol uygulaması.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran kartın ve işlemcin destekliyorsa bgx macOS kullanabilirsin şimdilik macOS'da vanguard bulunmuyor manual dışı yasaklama ile karşılaşmıyorsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Custom bir script hazırlatmak isterseniz discord'dan iletişime geçebilirsiniz, daha güvenli..

Discord: eternall_

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ekran kartın ve işlemcin destekliyorsa bgx macOS kullanabilirsin şimdilik macOS'da vanguard bulunmuyor manual dışı yasaklama ile karşılaşmıyorsun.
Merhaba,

MacOS altyapısında çalışabilen herhangi bir destek paneli olduğunu bilmiyordum. Bu konuda detaylı bilgin varsa biraz daha aydınlatabilir misin?
Genel sistemler Win yapısı system dosyalarına entegre olabildiği için internal olarak çalışabiliyor. OS yapısında nasıl system information'a bu entegre olabiliyor? Müdaheleye kapalı ve system inject inaktif olarak güvenli yapıda çalışır MacOS'larda.

Bilgin varsa detaylı olarak açıklama yapabilir misin rica etsem, ilk defa duydum ve öğrenmek isterim.
İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba,

MacOS altyapısında çalışabilen herhangi bir destek paneli olduğunu bilmiyordum. Bu konuda detaylı bilgin varsa biraz daha aydınlatabilir misin?
Genel sistemler Win yapısı system dosyalarına entegre olabildiği için internal olarak çalışabiliyor. OS yapısında nasıl system information'a bu entegre olabiliyor? Müdaheleye kapalı ve system inject inaktif olarak güvenli yapıda çalışır MacOS'larda.

Bilgin varsa detaylı olarak açıklama yapabilir misin rica etsem, ilk defa duydum ve öğrenmek isterim.
İyi forumlar.
Yapımcı taraf ben olmadığım için detaylı açıklamam mümkün değil. İnternette biraz araştırma yaparak eğer CPU & GPU'nu kontrol ederek araştırma yaparsan ve desteklendiğini görürsen kurulum gerçekleştirip oynayabilirsin fakat bu sene sonuna doğru vg2 geleceği söyleniyor belki aşılır belki aşılmaz. Fakat şuanda bgx macOS güvenli çok fazla bütçen yoksa ve banlanmadan oynamak istiyorsan ayriyetten de CPU ve GPU'un ile macOS kurulumu yapabiliyorsan kullanabilirsin.