LoL ücretsiz skin changer var mı?

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LoL için ücretsiz skin changer hilesi arıyorum. Herkes kullanıyor gibi görünüyor. Gerçekten işe yarayan bir tane var mı? Kostümlere sahip olup oynamak istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eskiden çok daha fazlaydı hatta burada da vardı ancak Vanguard geldikten sonra kimse ücretsiz vermemeye başladı. Yani anlayacağınız sizin söylediğiniz gibi ücretsiz bir şekilde bulmak çok zor.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lolskin diye mi mobskin diye mi tam hatırlamıyorum ücretsiz bir tane vardı vanguard patchinden önce çok yaygındı ve banlatmıyorduda şuan ne durumda bilmiyorum. Şuan yüksek ihtimal banlatmayan yoktur ücretsiz olarak

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geçen sene vanguarddan dolayı olsa bile ban yiyebilirsin kullanamanı önermiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka sana hemen söyleyeyim "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" bu linke gidiyorsun seçiyorsun (bazı modeller sıkıntılı 1-2 tane falan) sonra bunu cslol managera atıyon al sana skin changer güncel olarakta kullanmaktayım :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka sana hemen söyleyeyim "
" bu linke gidiyorsun seçiyorsun (bazı modeller sıkıntılı 1-2 tane falan) sonra bunu cslol managera atıyon al sana skin changer güncel olarakta kullanmaktayım :)
usta cozlatmaz dimi bu bide oyunun ana kostümleri mi hepsi?

Üye
1 HİZMET YILI
github paylaşmışlarda dikkatli ol bide minimaplarda çok yaygın onlarda yine riskli dikkat et

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
CS LoL Manager kullanabilirsin github üzerinde ücretsiz bulunmakta ek olarakta şu siteden istersen lolde olan skinlerin .zip dosyasınıı bulabilirsin içlerinde kendileri mevcut

Custom Skin istiyorsan runeforrge.io gibi sitelerre bakman senin için güzel olcaktıır. herrhangi bir bann sorunu yaşamadım bu zamana kadar kendi hesabımla giriyorum
sadece oyun içinde herrhangi bir skin kullanmaman gerekiyor. runeforge.io üzerinde modifeiye edilen skinler kısmında zaten veriyorlar skini kullanmak istiyorsan hangi skini takmalısın diye şu zamana kadar sadece custom chroma denemedim olmayan bir skin ile açıp denemeyi ama onuda deniyicem denersem yannıt eklerrim

Üye
Uzun zamandır kullanmadığım için bilmiyorum ama en son forumda ki sc nin içinde vardı