toirin fiyat performansıda fena degilherkes bişey demiş bişey önermişte birisi 30 birisi 100 birisi 50 dolar hangimiz alıcaz o paradaki scleri zenbotu aldım farmı çok kötü crash verip duruyo comboları çok iyi evet ama farmı çok kötü şöyle aylığı ortalama 10 dolar sc yokmu
ban yediniz ama kankamwsbornu öneririm 4 5 aydır kullanıyorum taş gibi sc
Çok güzeldi be bot of legends ile başlamıştık. Sonra Leaguesharp joduskame derken elobuddy vs. Şimdiki scriptler onların yanında çöp. 50 Euro mu neydi Evadeee almıştık o zamanlar.zamanında elobuddy anormal kaliteliydi. ondan sonra bunun birkaç devi baska bir forumda is yapmaya devam etti. istersen atabilirim hocam.
30 dolarr bile çok bide bazıları 100 dolar verioherkes bişey demiş bişey önermişte birisi 30 birisi 100 birisi 50 dolar hangimiz alıcaz o paradaki scleri zenbotu aldım farmı çok kötü crash verip duruyo comboları çok iyi evet ama farmı çok kötü şöyle aylığı ortalama 10 dolar sc yokmu
anlamadım ne anlatmak istedinMevcut hile en iyilerden diğer bilip bilmediğimiz şeyleri pek önermiyorum.
Şunu demek istedim piyasadaki hile diye vaat edilenlerin içerisinde çeşitli virüsler var. Hem para verip hemde güvenirliği belli olmayan hilelerden uzak durmalı demek istedim.anlamadım ne anlatmak istedin