lol ucuz sc var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Toir'e iyi diyenleri görüyorum sohbette scriptten anlamadıklarını varsayıyorum onlara bir şey demek istemiyorum başka bir konuda değindim zaten o mevzuya senin soruna gelecek olursa piyasada ucuza script alamazsın en ucuzu zart sharp zurt sharp diye satılanlar onlar da toir'in pastesi sağını solunu değiştirip bizim ürümünüz diyorlar halbu ki yok öyle bir şey anam babam toir işte milleti kandırıyorlar onun dışında alabileceğin şu an en max fp diyorum fp script bgx'tir bunu kimse inkar edemez diğerleri ülkemizde gereksiz pahalı çünkü zenbot almışsın fakat public olanını 10 dolarlığı almışsın onların o tabii ki güzel performans vermez onun private'ini alacaksın ve paid pluginleri var onları alacaksın zenbot öyle kötü bir script değil public olanını alırsan o kadar performans verir söyleyeceklerim bu kadar umarım faydası dokunmuştur kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin
zenbot mu daha iyi toir mi neden

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herkes bişey demiş bişey önermişte birisi 30 birisi 100 birisi 50 dolar hangimiz alıcaz o paradaki scleri zenbotu aldım farmı çok kötü crash verip duruyo comboları çok iyi evet ama farmı çok kötü şöyle aylığı ortalama 10 dolar sc yokmu
wsreborn kullan paralı sc lerden farkı hemen hemen yok ayrıca paralı alırsan her ay o parayı verirken için sızlar ücretsiz kullan için rahat olsun.:200iq:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biraz bekle.. bizimkiler SC cikarir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok kullanışlı iyi güvenilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
zenbot mu daha iyi toir mi neden
Toir hiçbir şekilde iyi değildir zenbot'un priv sürümü ile paid pluginleri alıp oynaman lazım o hazzı yaşaman lazım yoksa anlamazsın kullanmadan bilemezsin sana toirin neden çöp olduğunu açtığın konuda belirttim zaten burada uzatmaya gerek var mı

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Toir hiçbir şekilde iyi değildir zenbot'un priv sürümü ile paid pluginleri alıp oynaman lazım o hazzı yaşaman lazım yoksa anlamazsın kullanmadan bilemezsin sana toirin neden çöp olduğunu açtığın konuda belirttim zaten burada uzatmaya gerek var mı
nasıl alıcağım hakkında bilgi vereblr misin toplam dediğin şeyler kaç paraya mal olucak?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
nasıl alıcağım hakkında bilgi vereblr misin toplam dediğin şeyler kaç paraya mal olucak?
İlk öncelikle discord sunucusuna gideceksin zenbotun ve privi hakkında dm den yöneticiyle iletişime geçeceksin ve o da seni priv dc lerine davet edecek priv versiyonunu aldıktan sonra paid pluginini siteden alacaksın yani toplamda bayağı pahalıya mal olacak 100 dolar privin aylığı zaten pluginleri de eklersek 200 küsur falan bayağı pahalı oluyor
Post automatically merged:

Elobuddy mi kaldı gözünü seveyim 2017'de bitti onun muhabbeti yok öyle bir şey uydurmasın kimse

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlk öncelikle discord sunucusuna gideceksin zenbotun ve privi hakkında dm den yöneticiyle iletişime geçeceksin ve o da seni priv dc lerine davet edecek priv versiyonunu aldıktan sonra paid pluginini siteden alacaksın yani toplamda bayağı pahalıya mal olacak 100 dolar privin aylığı zaten pluginleri de eklersek 200 küsur falan bayağı pahalı oluyor

Elobuddy mi kaldı gözünü seveyim 2017'de bitti onun muhabbeti yok öyle bir şey uydurmasın kimse
zenbotun sitesine kayıt oldum 10 dolara 1 aylık sürüm satıyorlar ve 10 dolara plugin tarzı birşey toplam 20 dolara hall oluyor galiba senin dediğin şey eksterime kaçıyor, ( 250 tl lik şey ile 200 dolarlık karşlılaştırlamaz tabikide :D)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sitedeki WSReborn şu anda kullanabileceğin en iyi script zaten :p hali hazırda onaylı üyesin Windows 11 desteği de eklendi. Aktif bir topluluk da var forum üzerinde config ayar v.s paylaşan. Yine de senin tercihin.
dostum şuan onu kullanan oyuncuların %90 ı ban yedi haberin vardır umarım forumda sürekli bahsediyorlar ama

kanka senin cf de yalan oldu millet sc den patır patır ban yedi şuanda kimse kullanmaya cesaret edemiyor şuanda :d

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum şuan onu kullanan oyuncuların %90 ı ban yedi haberin vardır umarım forumda sürekli bahsediyorlar ama

kanka senin cf de yalan oldu millet sc den patır patır ban yedi şuanda kimse kullanmaya cesaret edemiyor şuanda :d
Cf derken anlamadım ne yalan oldu şu anlık bir ban olayı yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ban wave olduğu sürece her script ban yer ücretsiz varken para vermeye değmez onun yerine 50 liralık hesap al daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
WSReborn iyi hem ücretsiz hemde onaylı üyesin bence başka bir sc almana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...