Çözüldü Lol Unexpected Error With Login Session hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
3 gündür Unexpected Error With Login Session bu hatayı alıyorum. Dns değiştirdim olmadı modeme res attım olmadı oyunu kaldırdım revo ile yine olmadı yine aynı hatayı alıyorum.Ne yapmam gerek.(Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın pek bilgim yok.

Ekli dosyalar

• lol hata.PNG
    lol hata.PNG
    16.4 KB · Görüntüleme: 71
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Eğer League of Legends istemciniz "Giriş oturumuyla beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin." şeklinde bir hata kodu verirse, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• İstemcinin üzerinde Alt+F4 tuşlarına basın ve "Çıkış" yerine "Oturumu kapat" seçeneğine tıklayın. Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisini açın ve RiotClientServices.exe ve LeagueofLegends.exe tüm örneklerini kapatın.
  • League of Legends (veya Riot Games!) istemcisini yeniden açın ve tekrar oturum açın.
  • Hala sorun yaşıyorsanız, bu adımları tekrarlayın ve ayrıca "KillerServiceNetwork.exe" programını da kapatın çünkü bu program internet akışınızın bant genişliğini önceliklendirebilir ve League of Legends için bant genişliğini...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
3 gündür Unexpected Error With Login Session bu hatayı alıyorum. Dns değiştirdim olmadı modeme res attım olmadı oyunu kaldırdım revo ile yine olmadı yine aynı hatayı alıyorum.Ne yapmam gerek.(Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın pek bilgim yok.
Malwarebytes ile tarama yap pcnde bir şey var mı kontrol et.
Clientten oturumu kapatıp çık alt f4 e basarak veya hesabı tekrar girmeyi dene
Görev yöneticisinde çalışan bütün riot uygulamalarını kapatıp dene
Arkada çalışan uygulamaları kapatıp deneyebilirsin epicgames,steam,spotify,discord,her hangi bir antivirüs

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Malwarebytes ile tarama yap pcnde bir şey var mı kontrol et.
Clientten oturumu kapatıp çık alt f4 e basarak veya hesabı tekrar girmeyi dene
Görev yöneticisinde çalışan bütün riot uygulamalarını kapatıp dene
Arkada çalışan uygulamaları kapatıp deneyebilirsin epicgames,steam,spotify,discord,her hangi bir antivirüs
hiçbiri olmadı dosyaları onar yaptım yine olmadı,

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum ve Riot'a sorunumu gönderdiğimde bana internetimde sorun olduğunu ve bu soruna karşı bişey yapamadıklarını söylediler.

Ekli dosyalar

• 1672562043183.png
    1672562043183.png
    170.7 KB · Görüntüleme: 70
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Virüs taraması yap.
Riot'un böyle bozuklukları oluyor, Valorant'ta bile var.
Riot'un böyle bir konusu var;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
önbelleği temizlemeyi ve tekrar çalıştırmayı deneyin

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer League of Legends istemciniz "Giriş oturumuyla beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin." şeklinde bir hata kodu verirse, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

• İstemcinin üzerinde Alt+F4 tuşlarına basın ve "Çıkış" yerine "Oturumu kapat" seçeneğine tıklayın. Ctrl + Shift + Esc tuşlarına basarak Görev Yöneticisini açın ve RiotClientServices.exe ve LeagueofLegends.exe tüm örneklerini kapatın.
  • League of Legends (veya Riot Games!) istemcisini yeniden açın ve tekrar oturum açın.
  • Hala sorun yaşıyorsanız, bu adımları tekrarlayın ve ayrıca "KillerServiceNetwork.exe" programını da kapatın çünkü bu program internet akışınızın bant genişliğini önceliklendirebilir ve League of Legends için bant genişliğini azaltarak bağlantı kesilmesine neden olabilir.
Bu adımları yaptıktan sonra ağ ayarlarınızı sıfırlayın ve bilgisayarınıza komple kapatın ve tekrar başlatın. Sorun komple çözülecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...