Üye
Ryze oynayabilirsin. Tank kasıp takımına destek çıkmak çok kolay. Işınlan girersen bot laneye de yardımcı olabilirsin.
illaoi alıp lanede 0 7 gidip tflerde penta atabilirsinMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
gp,shen,ww,darius,settMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
yone,sett,illaoi ve dariusMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
sett vayne urgotMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
aklıma hecarim geldi hecarimde alabilirsin cok guclu oluyor ilahsindiren alıncaMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
Birader çar önerin demiş sen adamın zaten hali hazırda oynuyorum dediği çarlar dahil tüm bildiğin solo çarlarını yazmışsın :dJax
Teemo
Jayce
Mundo
Nasus
Fiora
Camille
Irelia
Renekton
Garen
Gangplank
Gnar
Kennen