Hocam irelia öneririmMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
al vayne yi aç sc yi rahatına bak knkMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
mokai denge günateşi ve çivili ile çok işlevsel oluyor dene derimMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.
yorick tek geçerim rün olarak ilk vuruş sihirli pabuç minyon uçuran kozmik sezgi item olarak da ilk item uğursuz koruma arkasına serilda çok op hasar vuruyor e skili ile mezarlardan çıkan yaratıkları rakibin üstüne atıp ap vurması serilda ile yavaşlatmasıMerhaba arkadaşlar, üst koridorda genelde Fiora, Irelia, Camille gibi dövüşçü şampiyonları oynuyorum fakat şu an çok güçlü değiller, şampiyon önerisi alabilirim.