LoL Üst üste banlanma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
belli bir süre yemiyorum sonrasında atıyor riot banı wsreborn kulanıyorum allah razı olsun guzel sc ücretsiz ama çok ban yiyorum.
doc ayarı kısık çok beli etmiyorum yılarca sc kulandım ama ücretsizde ban daha fazlamı?
toir kulandım uzun süre yemedim ama mutlaka yeniyor sonrasında yedim ne bilim ban yemeden kulana bilecegim sc yokmu?
toirdede ilaki ban dalğası oluyor kapanıyor hesap bu sc kötülemek degil amacım her sc de mutlaka ban yeniyor.
10 gundur kulandım hesap ban yedi yine bu site bu hile karalamak degil memnunumda allah var siteden iyi bir site.
sizden ricam ban atırmayan tavsiye hile varmı. ADC MAİN CONFİNG DE DENEDİM DOC KAPALI İLLA YİYORUZ.
kulanan çok fazla normal oynayasım kalmadı oyunu açıkçası duzgun bır sc le ban yememe garantısı olsa oynarım.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
wadbot kullanabilirsin ban yemek istemiyorsan

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ban yedirtmeyen hile diye bir şey yok, her hile eninde sonunda ban yer. Ayrıca belli etmediğini sen düşünüyorsun, bu zamana kadar ciddi manada 100'den fazla hesapta script kullandım, sadece 1 kere 4 nisan banwaveinde ban yedim. Evade kapatmak scripti belli etmediğin anlamına gelmiyor, chatten sen hilesin yazmamalari da seni raporlamadıkları anlamına gelmiyor. Toirle bile ban yediysen ban yemeyeceğin başka script öneremem, çünkü Toir o kadar berbat bir script ki toplu banwavelere bile yakalanmıyor, onunla ban yemek çok çok düşük bir ihtimal oysaki.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Wadbot kullan, ben kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
her hilede ban yersin biri 3 ayda biri 1 senede belki. ban yedirmeyen hile olamaz. nasıl bir oyunda hile oluyorsa ban sistemi de olur. sana tavsiyem report yememeye bak adc çok oynuyorsan adc evet çok hızlı ban yiyebiliyor çünkü çok anlaşılıp report yiyebiliyorsun ben 4 senedir sc ile oynamaktayım sadece ustalığa geçtiğimde ban yedim bir de ban vawe de yedim. sana tavsiyem jungle mid oynamandır. report yememeye özen göstermendir. özellikle biri ticket atıcam kapa onu derse direk kapat hiç uğraşma o oyun gitsin hesabın gitmesin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her hilede ban yersin ahbap, öyle hile kullanıyım ban yemiyim diye bir şey yok

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Her hilede ban yersin wadbitda hemen sadece düşük onada gerek yok ondada yeme şansın var kanka burdakinden legit oyna

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
her hileyle ban yiyebilirsin ban yemeyeceksin diye birsey yok mesela ben 1 haftalık hesap alıom 1 hafta icinde ban yemiyorum belli ederek ban yerim diye alıyorum hesapları ama bazılarında yiyorum macına gelen kisilerin report/ticket atmasına yada belli etmene bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam aynı şekilde bende yemiştim 1 haftada 3 ya da 4 hesap banlattım sonradan biraz ara verdim oyuna ondan sonra ara ara ban yemeye başladım tek tük

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
flaglenmiş olabilirsin değiştirebildiğin herşeyini değiş mümkünse spoof at ama o kadar gerekli olduğunu sanmıyorum ip falan değiş sorun düzelir 1 yıldır kullanıyorum 2 kez ban yedim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ban yedirmeyen hile yoktur ne kadar legit oynasanda elinde sonunda yersin

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
External Paid sürümleri alabilirsin sonuçta buradaki kalitelide olsa free

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
en kötü her gün 1 penta atarım ama main hesap daha banlanmadı :D siz nasıl banlanıyorsunuz anlayamadım daha :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eğer 30 lvl unranked hesap alıp wsreborn açıyorsan evet bende denedim direk ban yiyor oda sc den değil botted kasıldığı için ama kendin sıfırdan hesap kurup kasarsan hiçbirşey olmuyor kendim şuan sıfırdan hesap kastım hemde 1 lvl den itibaren sc kullanıp banlanmadı şuan 45 lvl im

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
wadbot kullanabilirsin ban yemek istemiyorsan dikkatli olmak gerrek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...