LoL Uzun Süren Maç Arama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Winratem %35 civarındaydı challenger config indirip hiçbişeyi ellemeden oynuyordum. Sonra challenger configi silip default üstüne kendim birkaç ekleme yaparak kendime has bir ayar yapıp winratemi %60 civarına getirdim. Son 14 maçımın 13ünde win aldım (Normal Kapalı oynuyorum bu arada ranked değil). Winratem %35ken maçları maks 1dakikada buluyordu şimdi 14 maçta 13 win gibi bir streak yapınca artık her maçımı 10 dakika civarında buluyor kapalı oyun olmasına rağmen? Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi

Üye
3 HİZMET YILI
Winratem %35 civarındaydı challenger config indirip hiçbişeyi ellemeden oynuyordum. Sonra challenger configi silip default üstüne kendim birkaç ekleme yaparak kendime has bir ayar yapıp winratemi %60 civarına getirdim. Son 14 maçımın 13ünde win aldım (Normal Kapalı oynuyorum bu arada ranked değil). Winratem %35ken maçları maks 1dakikada buluyordu şimdi 14 maçta 13 win gibi bir streak yapınca artık her maçımı 10 dakika civarında buluyor kapalı oyun olmasına rağmen? Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
knk eloya gore degısyor arama surelerı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk yüksek eloda maç bulması zor süre ne kadar uzarsa o kadar dandik takım atıyor karşıya iyi atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bendede olmuştu bi ara sıralı normal gir bide öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tr serverında oynuyorsan maalesef oyuncu sayısı ciddi ölçüde azaldığı için olur

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
elmasdan sonrası bulması zorlaşıyo euya geçiş yaptıkları için az kişi var

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka mmr ın artıyor ve bu sadece rankedda olmak zorunda değil ben platken her normal gameyi taşıdıkça master elo atmaya başladı her 3 maçın birine cha falan geliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...