knk eloya gore degısyor arama surelerıWinratem %35 civarındaydı challenger config indirip hiçbişeyi ellemeden oynuyordum. Sonra challenger configi silip default üstüne kendim birkaç ekleme yaparak kendime has bir ayar yapıp winratemi %60 civarına getirdim. Son 14 maçımın 13ünde win aldım (Normal Kapalı oynuyorum bu arada ranked değil). Winratem %35ken maçları maks 1dakikada buluyordu şimdi 14 maçta 13 win gibi bir streak yapınca artık her maçımı 10 dakika civarında buluyor kapalı oyun olmasına rağmen? Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
yani elom mu yükselmiş demek ki?knk yüksek eloda maç bulması zor süre ne kadar uzarsa o kadar dandik takım atıyor karşıya iyi atıyor
olabılıryani elom mu yükselmiş demek ki?
Bendede olmuştu bi ara sıralı normal gir bide öyle deneWinratem %35 civarındaydı challenger config indirip hiçbişeyi ellemeden oynuyordum. Sonra challenger configi silip default üstüne kendim birkaç ekleme yaparak kendime has bir ayar yapıp winratemi %60 civarına getirdim. Son 14 maçımın 13ünde win aldım (Normal Kapalı oynuyorum bu arada ranked değil). Winratem %35ken maçları maks 1dakikada buluyordu şimdi 14 maçta 13 win gibi bir streak yapınca artık her maçımı 10 dakika civarında buluyor kapalı oyun olmasına rağmen? Sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
evetyani elom mu yükselmiş demek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?