Satıyorum LoL + Valorant EUW Sezon 2 350 Level Mainlik EMERALD 4 Fresh 460 Kostüm Hesap

Üye
2 HİZMET YILI
Hesabın Valorant'ı ile de ilgilenen olursa oradaki kostüm vs. bıçakları da videoya çekip ekleyebilirim.
466 tane skin mevcuttur.
4 ebedi, 3 ihtişamlı, 23 efsanevi, 122 destansı, 131 hatıra, 14 renk paketi, 28 renk vardır.
Neredeyse her Hero'da yaklaşık 2-3 skin vardır, her main alabilir.
132 ifade.
340 toplam simge.
49 totem bulunmaktadır.
Skinler kaliteli skinlerdir, hesap sezon 2 hesabıdır. Skinlerin detayı için PM atabilirsiniz.
Artı olarak ruh dövüşü etkinlik kartı ve turnuvası tamamlanmış bütün ödüller alınmıştır.
Ruh dövüşcüsü Samira dahil.
Ekstra olarak hesabın Valorant'ı bacak ve diğer skinler doludur. Yıllardır inaktiftir. Sadece ilk çıktığı zaman oynandı.
Hesabın güvenlik soruları ile birlikte verilecektir. Detaylar için mesaj atabilirsiniz.
Not: Client Türkçe ama hesap EUW sunucusundadır. Nick ve OP.GG'den bakabilirsiniz.
Edit: Hesabın LoL detayına bu videoyla ulaşabilirsiniz. Videoyu yavaşlatırsanız tüm skinleri seçebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kostümler ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam fiyat ne merak ettim

Üye
2 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reis bi fiyat verir misin ?

Üye
2 HİZMET YILI
Reis bi fiyat verir misin ?
Fiyat olarak 9bin düşünüyorum piyasaya lol hesap satışı yapılan sitelere bakarak bu fiyata ulaştım. Teklifleri değerlendirebilirim tabiki. 2 gün sonra da RP'lere %50 (%100 de olabilir) zam gelecegini düşünürsek. Hesap fiyatları iyice ucar gibi.

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam fiyata tam karar veremedim şuan fiyat araştırması yapıyorum ve teklif bekliyorum piyasayı bilen ve almak isteyen arkadaşlardan.
Post automatically merged:

kostumler icin video eklendi.
hocam ucuza gitmez orası belli işhallah satarsın, bence yabancılara sat dolar üstünden trde bu hesaba para verecek verebilicek çok kişi yoktur

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fiyat olarak 9bin düşünüyorum piyasaya lol hesap satışı yapılan sitelere bakarak bu fiyata ulaştım. Teklifleri değerlendirebilirim tabiki. 2 gün sonra da RP'lere %50 (%100 de olabilir) zam gelecegini düşünürsek. Hesap fiyatları iyice ucar gibi.
euw olmasa elinde kalırdı reis
9k'ya karar kıldım. uygun teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyorum.
hayırlı işler hocam ben o parayı verirsem 1 ay aç kalırım

Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, fiyat karmaşası icin kusura bakmayın. Aldığım kötü bir haber üstüne acil nakite ihtiyacım oldugundan dolayı fiyatı 3.500'e kadar indirdim. Alan arkadaşa şimdiden iyi oyunlar ve hayırlı olsun. 15 yıllık emek bu fiyata cok uygun diye düşünüyorum.