site üzerinden mesaj gönderdim.nerden ulaşabilirim
hocam bütün kostumleri konuya ekleyecegim. şuan toparlıyorumkostümler ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz
hocam fiyata tam karar veremedim şuan fiyat araştırması yapıyorum ve teklif bekliyorum piyasayı bilen ve almak isteyen arkadaşlardan.hocam fiyat ne merak ettim
kostumler icin video eklendi.kostümler ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz
Fiyat olarak 9bin düşünüyorum piyasaya lol hesap satışı yapılan sitelere bakarak bu fiyata ulaştım. Teklifleri değerlendirebilirim tabiki. 2 gün sonra da RP'lere %50 (%100 de olabilir) zam gelecegini düşünürsek. Hesap fiyatları iyice ucar gibi.Reis bi fiyat verir misin ?
hocam ucuza gitmez orası belli işhallah satarsın, bence yabancılara sat dolar üstünden trde bu hesaba para verecek verebilicek çok kişi yokturhocam fiyata tam karar veremedim şuan fiyat araştırması yapıyorum ve teklif bekliyorum piyasayı bilen ve almak isteyen arkadaşlardan.
Post automatically merged:
kostumler icin video eklendi.
9k'ya karar kıldım. uygun teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyorum.hocam ucuza gitmez orası belli işhallah satarsın, bence yabancılara sat dolar üstünden trde bu hesaba para verecek verebilicek çok kişi yoktur
euw olmasa elinde kalırdı reisFiyat olarak 9bin düşünüyorum piyasaya lol hesap satışı yapılan sitelere bakarak bu fiyata ulaştım. Teklifleri değerlendirebilirim tabiki. 2 gün sonra da RP'lere %50 (%100 de olabilir) zam gelecegini düşünürsek. Hesap fiyatları iyice ucar gibi.
hayırlı işler hocam ben o parayı verirsem 1 ay aç kalırım9k'ya karar kıldım. uygun teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyorum.
Aynı şekilde bende. Ama ortada kaç yıllık bir emek var ölü fiyata vermek istemiyorumeuw olmasa elinde kalırdı reis
hayırlı işler hocam ben o parayı verirsem 1 ay aç kalırım
Hocam 9bin dedim piyasa araştırarak ama arkadaşların cok yüksek koyup satamadıklarını farkettim saga sola soraraktan güzel bi fiyat belirledim. 3500 düşünüyorum.Fiyat nedir usta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?