LoL VAN 152 hatası nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, en son sitedeki script gittikten beri LoL oynamadım hatta silmiştim. Geçenlerde PC'yi formatladım. LoL'ü indirdim. Scriptsiz normal gireyim dedim. Girer girmez VAN 152 hatası verdi. Ne oluyor bu? HWID ban mı? Öyleyse hiç script açmadım hatta farklı bir oyun dahi yok PC'de. Nasıl oluyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
3
2 HİZMET YILI
IMG_0369.png

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
4 Ay sonra banın açılcak , açıldıktan hemen sonra tekrar yersen kalıcı ban yersin uzun süre sonra tekrar hile tespit edilirse tekrardan 4 ay .Bana öyle olmuştu 4 ay ban yemiştim uzun bi süre sonra tekrar açtım yine yedim 4 ay

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hiç sc açmadım demişsiniz . Sitedeki Sc gittikten sonra mı kullanmadınız yoksa hiç mi kullanmadınız ? Önceden kullandığınız için yediğiniz bir ban gibi duruyor. Eğer hiç kullanmadıysanız bilet atın fakat açacaklarını tahmin etmiyorum. 4 ay beklemek lazım.

Üye
1 HİZMET YILI
Spoofer Alabilirsin Yada Çok Bekleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
4 Ay sonra banın açılcak , açıldıktan hemen sonra tekrar yersen kalıcı ban yersin uzun süre sonra tekrar hile tespit edilirse tekrardan 4 ay .Bana öyle olmuştu 4 ay ban yemiştim uzun bi süre sonra tekrar açtım yine yedim 4 ay

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhaba hocam hwid ban yemişsin spoofersiz çözülmez veya yeni anakart ve ssd alman gerekir ben uygun fiyata yapıyorum istersen ulaş discord : bykusv2_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...