Selam arkadaşlar, en son sitedeki script gittikten beri LoL oynamadım hatta silmiştim. Geçenlerde PC'yi formatladım. LoL'ü indirdim. Scriptsiz normal gireyim dedim. Girer girmez VAN 152 hatası verdi. Ne oluyor bu? HWID ban mı? Öyleyse hiç script açmadım hatta farklı bir oyun dahi yok PC'de. Nasıl oluyor?
4 Ay sonra banın açılcak , açıldıktan hemen sonra tekrar yersen kalıcı ban yersin uzun süre sonra tekrar hile tespit edilirse tekrardan 4 ay .Bana öyle olmuştu 4 ay ban yemiştim uzun bi süre sonra tekrar açtım yine yedim 4 ay
Hiç sc açmadım demişsiniz . Sitedeki Sc gittikten sonra mı kullanmadınız yoksa hiç mi kullanmadınız ? Önceden kullandığınız için yediğiniz bir ban gibi duruyor. Eğer hiç kullanmadıysanız bilet atın fakat açacaklarını tahmin etmiyorum. 4 ay beklemek lazım.
4 Ay sonra banın açılcak , açıldıktan hemen sonra tekrar yersen kalıcı ban yersin uzun süre sonra tekrar hile tespit edilirse tekrardan 4 ay .Bana öyle olmuştu 4 ay ban yemiştim uzun bi süre sonra tekrar açtım yine yedim 4 ay