Vanguard gelince hileyi açarsak ne kadar ban yeriz ve Vanguard geldiği için resmen ağlıyorum. LoL'ü bırakamam, hilesiz de oynayamam. @LeftSpace abi, sen hallet. Yalvarırım, bir çözümü olsun.
Moderatörün son düzenlenenleri:
14.8 yama notlarındanama vanguard gelirse valoranttaki gibi bunuda oynamam nedeni hileden değil bu yazılıma güvenmediğimden
o sırada 24682468246 tane türk şirketi vatandaşların verisini bim poşetinden daha değersiz yapıp hackerler tarafından çaldırınca senin eşgal gibi knkama vanguard gelirse valoranttaki gibi bunuda oynamam nedeni hileden değil bu yazılıma güvenmediğimden
biliyorum bro bunu zaten 1 mayısta gelecek 14.9 yaması14.8 yama notlarından
Ekli dosyayı görüntüle 103144
en azından tedbir almamız lazım yanii herkes biliyor diye düşünüyorsan burada şimdi telefon kimlik adresini paylaşo sırada 24682468246 tane türk şirketi vatandaşların verisini bim poşetinden daha değersiz yapıp hackerler tarafından çaldırınca senin eşgal gibi knk
en azından tedbir almamız lazım yanii herkes biliyor diye düşünüyorsan burada şimdi telefon kimlik adresini paylaş
Inject edilen bir şey olmadıktan sonra etkilemeyecek?kore sunucusunda acaba nasıl etkileyecek bu durumadamlar high eloda sc gibi oynuyorlar
valorant gibi olur işte. paralı olanlar da sürekli ban yedirir, hiç ban yedirmeyen de aşırı ötesi pahalı olur türkler için. aslında böyle olması iyi çünkü herkes hile kullanıyor bence hileler sadece belirli bir azınlıkta olmalı adım başı scripter güzel olmuyor.bir süre olmaz sonra geri gelir