Hauptscharführer
Onaylı Üye
Merhabalar, sizlere bu konu hakkında soru sormak istiyorum cevaplayanlara teşekkürler.
A Bölümü: Vanguard'ın LoL'e Gelişi?
1.A Vanguard LoL'e geliyor fakat Scriptler'in ve Skinchangerlerin kaderi ne olucak?
2.A Vanguard'ın çekirdek seviyesinde çalışmasından dolayı rahatsızım artık LoL'ü bırakma zamanı geldi mi? Çünkü tüm izinleri istiyor ve verilerimi Çin firmasıyla paylaşmak istemiyorum.
3.A Skinspotlight tarzı kanallar artık kalmicak Vanguard yüzünden çünkü bu tarz kanallar mod ile skin tanıttıkları için önceden Vanguard tarafından engellenecektir bu durumun kanallara olan zararı nedir?
B Bölümü: Vanguard'ın gelişi ile çoğu oyuncunun oyunu bırakıcak olması?
1.B Vanguard gelmesi oyuncuları ne tarz etkiler? Oyunu bıraktırır mı?
A Bölümü: Vanguard'ın LoL'e Gelişi?
1.A Vanguard LoL'e geliyor fakat Scriptler'in ve Skinchangerlerin kaderi ne olucak?
2.A Vanguard'ın çekirdek seviyesinde çalışmasından dolayı rahatsızım artık LoL'ü bırakma zamanı geldi mi? Çünkü tüm izinleri istiyor ve verilerimi Çin firmasıyla paylaşmak istemiyorum.
3.A Skinspotlight tarzı kanallar artık kalmicak Vanguard yüzünden çünkü bu tarz kanallar mod ile skin tanıttıkları için önceden Vanguard tarafından engellenecektir bu durumun kanallara olan zararı nedir?
B Bölümü: Vanguard'ın gelişi ile çoğu oyuncunun oyunu bırakıcak olması?
1.B Vanguard gelmesi oyuncuları ne tarz etkiler? Oyunu bıraktırır mı?