Velkoz ile xerath'ı nası ezebilirim? lütfen bi bilgi ver1 Milyon velkoz var Ne öğrenmek istiyorsun
İlk lwl larda mümkün ezmen ama latede yok ederVelkoz ile xerath'ı nası ezebilirim? lütfen bi bilgi ver
talon ile nası ezebilirim? velkoz ilesor kanka ne sorcan
talonu yaklaştıramazsın bile kendine iyi oynarsantalon ile nası ezebilirim? velkoz ile
kaç lv a kadar eziyorum onuİlk lwl larda mümkün ezmen ama latede yok eder
11 LWL a kadar ezersinkaç lv a kadar eziyorum onu
Q e w Q w Yap ggnası yapcam combo su falan ne?
olmuyor öyle ama ne combosu falan yapmam lazım talon yaklaşıncatalonu yaklaştıramazsın bile kendine iyi oynarsan
q e w w r yap teqolmuyor öyle ama ne combosu falan yapmam lazım talon yaklaşınca
nası dürte bilirim ya da karşıam velkoz gelicne nası kaçabilirm q larındanq e w w r yap teq
düz geliyor zaten Q su arkaya bi adım at yada ileri doğru yürü patlatamaz zaten Q yunası dürte bilirim ya da karşıam velkoz gelicne nası kaçabilirm q larından
peki xerath oynerken nsaı ezicem early de velkoz'udüz geliyor zaten Q su arkaya bi adım at yada ileri doğru yürü patlatamaz zaten Q yu![]()
qsundan kaçmak kolay yanda oyna hepnası dürte bilirim ya da karşıam velkoz gelicne nası kaçabilirm q larından
tam anlamadım dediğiniqsundan kaçmak kolay yanda oyna hep
aynen öyleeBaktın geliyor üzerine talon yaldır yaldın bırak atsın tüm hasarı zhonyala bi e tutturmana bakar ölmesi.