- Yasaklandı
-
Banlı Üye
faze rush ile oynadım o sayede mesafemi korudum güzel ct ledi maçıda kazandık bilgi için teşekkürler iyi günlerOrianna ile mesafeni çok rahat koruyabilirsin. Yeteneklerinden gelen hareket hızı, kalkan var. q w yetenekleriyle dürtedebilirsin. Mesafeni korumayı bilirsen rahat counterlarsın
ayrıntılı anlatım için gerçekten çok sağol teşekkürlerVladimir all-in yapabilen bir karakterdir. Harici bi'şekilde çok fazla of(overfeed) olmadığı müddetçe herhangi bir tehdit unsuru oluşturmaz. Counterleri basitçe mesafe koruyabilen, engelleyebilen ya da CC ile cezalandırabilen karakterler Vladimir'i otomatikmen söndürecektir.
Buna örnek olarak; Annie, Syndra, Lux, Vel'koz örnekleri verilebilir. Yani hem CC, hem tekleme potansiyeli olan karakterler Vladimir'i direkt olarak counterlıyor.
tamamdır bilgi için sağolun iyi günlereğer karşında iyi bir orianna varsa vladimirin şansı yok
rica ederimteşekkürler biraz geç olsada sonraki maçlarda alırım
Hocam ben bilmiyorumda o sitelerden falan tek bildiğim op.gg bununla alakalı bi program yada bi site varımdır acaba?malzahar iyi bir ct olabilir ama internetten araştırmada faydalı olur tabi siteler var gidip araştırabilirsin
Vladimir'inteşekkürler biraz geç olsada sonraki maçlarda alırım
ayen kanka baya güzelvlan kan golu ile coğu karekterı contırlıyor ama bi karakter seçecek olursam malzahar seçerdim
aynen para verilip alınıcak sikinVladimir net dene gör kirvem cc orianna uzaktan iyi olabilir ama Vladimir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?