WadBot'u almayı düşünüyorum. Acaba BGX'den farkı ne? Yine aynı şekilde mi çalışıyor? Config vs. space, combo gibi mantık aynı mı? Kullananlar farkları hakkında bilgi verebilir mi?
Wadbot exitscam diye biliyorum. Almanı önermem sadece orbwalker yani dodge skillshot gibi şeyler yok prediction yok. Kogmaw kalista ashe gibi şampiyonları en iyi şekilde kullanmanı sağlar. BGX ise bütün map awareness dodge skin changer çoğu şey var diyebilirim. Şuan öyle bir dönüm noktasındayız ki hiçbir hileyi almanı önermem bi süre hepsi bakıma girecek zaten vanguard dolayısıyla.
Wadbot ile combo gibi şeyler yapamıyorsun, sadece orbwalker olarak kullanıyorsun ve bildiğim kadarıyla oyuna inject olmuyor bu yüzden yasaklanma riskin daha düşük.
Bence de şu zamanda hiç bir hileyi alma hepsi patlayacak zaten.
nasıl bi kulaktan dolma bilgiyle yazdıysa bende anlamadım pikselbotla internal scripti karsılastırıyo hanbot tarzı bir scriptle karıstırmıs olabilir umarım öyledir
Wadbot ile combo gibi şeyler yapamıyorsun, sadece orbwalker olarak kullanıyorsun ve bildiğim kadarıyla oyuna inject olmuyor bu yüzden yasaklanma riskin daha düşük.
Bence de şu zamanda hiç bir hileyi alma hepsi patlayacak zaten.