LoL West sunucusuna nasıl kayıt olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bana Allah rızası için şu West sunucusu mudur nedir, bana şu sunucuya nasıl girebileceğimi söyler misiniz yoksa TR sunucusunda delireceğim. Adam başta topta ilk kanı alıyor, sıkıntı yok. Sonra Katarina'ya ölüyor, Katarina'dan intikam almak için mide geçiyor. Yasuo topa gidiyor, midde diffliyor Jax. Delirmelik gerçekten, yardım edin ya.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Google'a lol west yazıp orada bir hesap oluştur sonra o hesap ile her hangi şey yapmadan normal lole gir o seni weste atacak

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sadece west ten hesap açman gerekiyor sonra normal client ile giriş yapacaksın weste gireceksin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sunucusuna kayıt olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

web sitesine gidin ve hesabınızda oturum
“Hesap” sekmesine tıklayın ve “Hesap Ayarları”nı
“Bölgesel Ayarlar” bölümüne gidin ve “Bölge” seçeneğini değiştirin.Burada, “Avrupa Batı” bölgesini
Değişiklikleri kaydetmek için “Güncelle” düğmesine tıklayın.
Artık League of Legends West sunucusunda oynamak için hazırsınız!Ancak, yeni bir hesap
Eğer henüz bir League of Legends hesabınız yoksa, aşağıdaki adımları izleyerek yeni bir hesap oluşturabilirsiniz:

“Oyna” düğmesine tıklayın ve “Kayıt
Gerekli bilgileri girin, bir kullanıcı adı ve şifre oluşturun ve e-posta adresinizi
Hesabınızı oluşturduktan sonra, yukarıda belirtilen adımları takip ederek sunucusuna kaydolabilirsiniz.
Not: League of Legends West sunucusunda oynamak için, bazı ülkelerde IP blokajları bulunabilir.Bu nedenle, bu bölgede oynamak için VPN gibi ek araçlar kullanmanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...