Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL West sunucusunda WSReborn'u bir yıldır bansız kullanmak normal mi?
Bir yıla yakın süredir West sunucusunda WSReborn kullanıyorum ve ban yemiyorum. Sizce normal mi? Bana dedikleri genelde üç ay sonra ban yersin ama ben sorun yaşamadım.
gayet normal çoğu oyuncunun yakalanma sebebi evadedir evade kullanmıyorsan karşı oyuncuların bunu anlaması pek mümkün olmaz. Ben de 8 9 aydır kullanıyorum ve herhangi bir ban söz konusu olmadı. Fakat bu vanguard muhabbetinden sonra hepimiz bu kadar rahat olabilir miyiz bilmiyorum.
knk evade ayarlarını hiç kısmadan bütün skilleri dodgelamaya alırsan hero titremeye başlıyor ve anlaşılıyor sadece seni zor duruma sokabilecek skilleri aç ve bütün oyun boyunca açık tutma arada kapat seni öldürmeyecek şekilde böyle oynarsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Bende bayadır westte oynadım genelde support oynuyorum kimse fark etmiyor hile ud olduğu için kimse anlayıp ticket,report vs atmadığı sürece ban yemezsin zaten