Lol Windsharp & 10.20 Güncellemesi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sayın Forum Arkadaşlarım, bazı kişilerin konu altında belirtip "bu hile bende çalışıyor,bu bende çalışıyor,yeni güncelleme beni etkilemedi" gibi yorumları üzerine bazı arkadaşlarımız lol'ün dün gece getirdiği yeni güncelleme ile birlikte WindSharp'ın 10.19 versiyonunu Lol'ün 10.20 Güncellemesinde kullanmaya çalışıp ban yemiştir.

Hack Center'da WindSharp "Çalışıyor" olarak gözüksede hile çalışmıyordur,boşuna deneyip ban yemeyin hile yakında güncellenir sadece bekleyin.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ve dün geceden bugune hile kullanmaya çalışanlar büyük ihtimalle ban yiycektir ban dalgası geliyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
olay basit güncelleme gelene kadar kullanma ban yeme...hiçbirşeyin garantisi olmadıgının farkında ol güncelleme sonrası bile ban yesen tek sorumlunun kendin oldugunu unutma!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ve dün geceden bugune hile kullanmaya çalışanlar büyük ihtimalle ban yiycektir ban dalgası geliyor.
aynen öyle hile inject olduğunda lol dosyalarının içinde olduğu için her türlü algılanır oyunu silip baştan yüklemek en mantıklısı hile kullananlar için şahsen ben öyle yapıyorum başka bir yöntem varsa biliyor musun temp prefetch i silsem de yine de güvenemedim

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
dünden beri hileyi çalıitıramadım inşallah ban yemem

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka ben 2 keredenedim dün 8 gibi ban yermiyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
10.20 güncellemesi gelmedi daha sadece mini patch geldi.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar hile hesabınız da kullandıysanız yok 1 kere kullandım işte ay ban yer miyim acaba .d komik zaten siz hile lol inj edip lolün dosyaları ile oynadınız lol bunu algılıyor ve ban yiyorsunuz bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...