Çözüldü LoL Windsharp evadeyi kapatmadan özelliği çalıştırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar rakibi kovalarken skilleri dodgelamaya calısıyor mesafeyi kapatıp yakalayamıyorum. Var mıdır evadeyi kapamadan bunun bir çözümü?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Shift menüsü üzerinden kapatabilirsin evade özelliğini yada "K" tuşuna basıp Challanger config kullanıyorsanız kapatma tuşu "Caps Lock" dur. Bu şekilde kapatabilirsin bu sadece dodge atmayacaktır ama bunu kapatmadan çözebileceğin bir yöntem daha var oda Only Dangerous özelliğini açmak yada kapatmak iki türlüde test edip deneyebilirsin
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Shift menüsü üzerinden kapatabilirsin evade özelliğini yada "K" tuşuna basıp Challanger config kullanıyorsanız kapatma tuşu "Caps Lock" dur. Bu şekilde kapatabilirsin bu sadece dodge atmayacaktır ama bunu kapatmadan çözebileceğin bir yöntem daha var oda Only Dangerous özelliğini açmak yada kapatmak iki türlüde test edip deneyebilirsin

Son düzenleme:
Çözüm
İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kanka Kovalarken kapatıcaksın fight sonrası acıcaksın iki üç yap alışırsın zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynı sorun benim de başıma geliyodu ama ben çözümü fightta evade açıp ardından direkt Caps Lock'a basıp kapatarak hallediyodum. Daha hızlı ve dodgesuz yakalayabiliyosun. Caps tuşunu Tf ler de kullan derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...