Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüLoL Windsharp evadeyi kapatmadan özelliği çalıştırmak
Shift menüsü üzerinden kapatabilirsin evade özelliğini yada "K" tuşuna basıp Challanger config kullanıyorsanız kapatma tuşu "Caps Lock" dur. Bu şekilde kapatabilirsin bu sadece dodge atmayacaktır ama bunu kapatmadan çözebileceğin bir yöntem daha var oda Only Dangerous özelliğini açmak yada kapatmak iki türlüde test edip deneyebilirsin
Shift menüsü üzerinden kapatabilirsin evade özelliğini yada "K" tuşuna basıp Challanger config kullanıyorsanız kapatma tuşu "Caps Lock" dur. Bu şekilde kapatabilirsin bu sadece dodge atmayacaktır ama bunu kapatmadan çözebileceğin bir yöntem daha var oda Only Dangerous özelliğini açmak yada kapatmak iki türlüde test edip deneyebilirsin
Aynı sorun benim de başıma geliyodu ama ben çözümü fightta evade açıp ardından direkt Caps Lock'a basıp kapatarak hallediyodum. Daha hızlı ve dodgesuz yakalayabiliyosun. Caps tuşunu Tf ler de kullan derim