6 Şub 2022 #1 artermisx A Onaylı Üye Katılım 28 Mar 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 9 10 HİZMET YILI failed to inject wrapper error :0x0000007e yazıyor injec oluyor fakat menü gelmiyor dx9 modunda kullanıyorum windows8. Moderatörün son düzenlenenleri: 6 Şub 2022
failed to inject wrapper error :0x0000007e yazıyor injec oluyor fakat menü gelmiyor dx9 modunda kullanıyorum windows8.
Çözüm U U uhpep 6 Şub 2022 Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Edit: İşlemler tekrar yapıldı eski dx9 modu seçildi problem çözüldü.
Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Edit: İşlemler tekrar yapıldı eski dx9 modu seçildi problem çözüldü.
6 Şub 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Edit: İşlemler tekrar yapıldı eski dx9 modu seçildi problem çözüldü. Son düzenleme: 6 Şub 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Edit: İşlemler tekrar yapıldı eski dx9 modu seçildi problem çözüldü.
6 Şub 2022 Konuyu başlatan #3 artermisx A Onaylı Üye Katılım 28 Mar 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Ödüller 9 10 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Genişletmek için tıklayın ... reis bunların hepsini yükledim Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Driver eksikliğinden bu hatayı yaşıyor olabilirsin kurup/güncelleyip tekrar denermisin lütfen 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Genişletmek için tıklayın ... reis bunların hepsini yükledim