scripte en uyumlu heroları yazar mısın plsKanka Dodge K tuşunda ben hissiyatla oynuyorum el çabukluğuyla aç kapa olarak kulalnıyorum onun dışında saldırı tuşunu crtl ye atadım takım fightları dışında kullanmıyorum belli etmek istemiyorsan kolidor aşamasında kendi yeteneklerini sergile takım fightlarında bas "K" ye bas crtl ye fightı kazanın bir ayar var müsait olduğumda tekrar yazarım o ayarı yarıya çekmek yeterli konumunu koruma ayarı bu sistemde ban yemezsin , diğer süslü ayarlarla işin olmasın F7 kapalı oyna oyunun özünden ve yeteneklerinden kopma F7 yi arada aç kapa yaparak rakibin sıçrasını şifasını vs.. görüp ona göre oynarsın mausen makrolu ise makroya ata birde istediğini rakibe vurmuyorsa sol tık ile rakibin üzerine 1 kez tıkla bunların dışında geri kalan ayarlara dokunma default her zaman iyidir
X :Minyona son vuruş
V :Lane pushlama
Bunlarda işini görür.
sor knk bildiğim kadarıyla yardımcı oluyumyardımcı olacak varmı
indirirken virüs programını kapatman gerek kapatmış mıydın?Ben indiremdim yardımcı olur musunz
virüs programını kapat indirirsin olmazda youtubeden videolarına filan bakmanı tavsiye ederimBen indiremdim yardımcı olur musunz
F7 ile bide ayriyeten insert ile başka bir sekme açıyorayarları nasıl açıyoruz
Ireliascripte en uyumlu heroları yazar mısın pls
scripte en uyumlu heroları yazar mısın pls
Saol <3Kankam , Zed , Syndra , Yasuo , Velkoz , Blitz , Jinx , Ezreal , İrelia bunlar sonuç alıcağın herolar
Knk prodection core mu ney o tarz bir sey var ne ise yariyor?kanka çok da bir derin ayarı yok zaten ama merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin uzun sürelerdir sc kullanıyorum