Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler selamlar ben sc yi 1 haftadır kullanıyorum normalde ligim tr dia1 sc ile smurf kasacaktık ama win alamıyoruz hangi heroda iyi oluyor bu script lig kasamıyoruz güzelce lig kasan birisi varsa hangi heroyla nasıl kastığını söyleyebilir mi
Pren yoksa botta oynama.Adc de script daha çok belli oluyor.Yanında kötü biri varsa scripte olsan 2v1 atmak zor.Jungle:karthus-olaf-kha taşıyor.Mid:irelia-yasou-yone-sydra.top:urgot-morde bunları denedim taşıyorlar.
yasuo scrıptı çok başarılı ama bunlar haricinde pren var ise adc scrıpt kullanmanı tavsıye ederım güzel iş çıkartıyor onun haricinde biraz tırt aslında
Pren yoksa botta oynama.Adc de script daha çok belli oluyor.Yanında kötü biri varsa scripte olsan 2v1 atmak zor.Jungle:karthus-olaf-kha taşıyor.Mid:irelia-yasou-yone-sydra.top:urgot-morde bunları denedim taşıyorlar.