Çözüldü Lol windsharpta spaceye basınca yürüme hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Normalde bazı karakterlerde bunu kapatamıyorum sanıyordum. Mesela sionda bir kaç eldir kapatamıyorum orbwalkinkden kapatsam bile. Fakat 2 oyun önce kendiliğinden oyun başlar başlamaz kapandı. o oyuına başlamadan önce hileyi aktif ettiğimde tekrar indirmişti. ama bir sonraki el yine hep aktif kaldı. bunu nasıl düzelticem demekki düzeliyor ama bilmiyorum

Çözüm
lazysharp'ta bunu fareyi takip et'i kapatarak çözebiliyorduk. windsharp'ta buna benzer bir seçenek var dediğin gibi ama işe yaramıyor. windsharp'ın aksaklıkları, sorunları olacaktır elbet. yakında gelecek güncellemelerle bu tür sorunlar çözülür.
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunu tam anlayamadım. Space'e basınca karakter yürüyor mu? Zaten yürümesi gerekiyor ama?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lazysharp'ta bunu fareyi takip et'i kapatarak çözebiliyorduk. windsharp'ta buna benzer bir seçenek var dediğin gibi ama işe yaramıyor. windsharp'ın aksaklıkları, sorunları olacaktır elbet. yakında gelecek güncellemelerle bu tür sorunlar çözülür.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Katılıyorum. Platform daha ilk sürümlerde olduğu için bazı aksaklıklar var. Zaman düzeleceğine inanıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...