Normalde bazı karakterlerde bunu kapatamıyorum sanıyordum. Mesela sionda bir kaç eldir kapatamıyorum orbwalkinkden kapatsam bile. Fakat 2 oyun önce kendiliğinden oyun başlar başlamaz kapandı. o oyuına başlamadan önce hileyi aktif ettiğimde tekrar indirmişti. ama bir sonraki el yine hep aktif kaldı. bunu nasıl düzelticem demekki düzeliyor ama bilmiyorum
lazysharp'ta bunu fareyi takip et'i kapatarak çözebiliyorduk. windsharp'ta buna benzer bir seçenek var dediğin gibi ama işe yaramıyor. windsharp'ın aksaklıkları, sorunları olacaktır elbet. yakında gelecek güncellemelerle bu tür sorunlar çözülür.
lazysharp'ta bunu fareyi takip et'i kapatarak çözebiliyorduk. windsharp'ta buna benzer bir seçenek var dediğin gibi ama işe yaramıyor. windsharp'ın aksaklıkları, sorunları olacaktır elbet. yakında gelecek güncellemelerle bu tür sorunlar çözülür.