Onaylı Üye
Gençler wsreborndaki çoğu ayar çalışmıyor buna comboda dahil nasıl düzeltebilirim??
Ek olarak sürekli fps ve ms göstergesi açık kalmalıdır her zaman yoksa hep aynı hatayı alırsınız eğer probleminiz çözüldüyse veya çözülmediyse geri dönüş atın lütfen ona göre alternatif yollarla yardımcı olayımGençler wsreborndaki çoğu ayar çalışmıyor buna comboda dahil nasıl düzeltebilirim??
az birak da mesaj kasalim be adamEk olarak sürekli fps ve ms göstergesi açık kalmalıdır her zaman yoksa hep aynı hatayı alırsınız eğer probleminiz çözüldüyse veya çözülmediyse geri dönüş atın lütfen ona göre alternatif yollarla yardımcı olayım
denedim çözülmedi hala aynı dodge dışında çoğu özellik çalışmıyor halaEk olarak sürekli fps ve ms göstergesi açık kalmalıdır her zaman yoksa hep aynı hatayı alırsınız eğer probleminiz çözüldüyse veya çözülmediyse geri dönüş atın lütfen ona göre alternatif yollarla yardımcı olayım
denedim yine olmadıYukardaki tavsiyelerde düzeltmezse config bölümünüzü temizleyin.
Scriptin menüsü açık mı kalıyor oynarkendenedim çözülmedi hala aynı dodge dışında çoğu özellik çalışmıyor hala
Post automatically merged:
denedim yine olmadı
HayırScriptin menüsü açık mı kalıyor oynarken
Videolu bir şekilde atar mısın sorununu rica etsem