Onaylı Üye
Nasıl anlayamadın windsharp geldiğinde bir de onunla oyna anlarsınV tuşu laneclear için kullanılır last hit x için yani duruma göre bas çek şeklinde yapacaksınız burada problem nedir anlayamadım
Skill'leri kullanabilirsin, bunda herhangi bir problem yok hocam. Space tuşuna basılı tutarken veya V ya da C tuşlarına basarak herhangi bir script tuşuna yani ultini de atabilirsin. W tuşunda da bir problem yok yani.Nasıl anlayamadın windsharp geldiğinde bir de onunla oyna anlarsın
atılsa ve tek bir oyunda ben bu sorunu yaşasam buraya post açmazdım hocam bir çok oyunda yaşadığım için yazdım ve elinde bunu ayarlayabilmiş combo configi falan olur da yazar yardım eder diye açtım zira; WindSharp veya LPreborn scriptlerinde böyle bir problem yoktu.Skill'leri kullanabilirsin, bunda herhangi bir problem yok hocam. Space tuşuna basılı tutarken veya V ya da C tuşlarına basarak herhangi bir script tuşuna yani ultini de atabilirsin. W tuşunda da bir problem yok yani.
Neresinde problem var anlamadım. Teker teker hepsinde, tüm tuşlarda denedim. X, C, V, space hepsinde de basılı tutarak manuel W, R atabiliyorum. Sorun nedir tam olarak?atılsa ve tek bir oyunda ben bu sorunu yaşasam buraya post açmazdım hocam bir çok oyunda yaşadığım için yazdım ve elinde bunu ayarlayabilmiş combo configi falan olur da yazar yardım eder diye açtım zira; WindSharp veya LPreborn scriptlerinde böyle bir problem yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?