Script Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hayırlı akşamlar bir kaç sıkıntı yaşıyorum bir de farklı bir konu için akıl danışacağım
ilk olarak wsreborn kullanırken v basılı tutarak lane temizliyorum fakat minyonlar kule altına girince otomatik minyonlara kulenin vuruşuna göre last hit yapmaya çalışıyor o sırada minyonlar kulleyi hallediyor ben bunu istemiyorum minyonlara vurmaya devam etmesini nasıl ayarlayabilirim kule altındayken bu ilk sorum 2. sorum da adcde scriptle oynuyorum sürekli sup dandik biri gelirse oyun ne kadar sc ile oynasan da batıp bitiyor ne ile hangi lanede nasıl oynamam lazım biraz akıl taktik verirseniz beyin fırtınası yapalım istiyorum teşekkürler cevaplarınzıı bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mid lane al kanka maçı taşı hiç başkalarıyla uğraşma

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maalesef düzeltme şansın yok canlarını azaltıp öyle kule altına sokman lazım. wsreborn adc main config konusunda aşağıda tierlist var o config baya iyi ve hangi şampiyonların ne kadar iyi oldukları yazıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar hayırlı akşamlar bir kaç sıkıntı yaşıyorum bir de farklı bir konu için akıl danışacağım
ilk olarak wsreborn kullanırken v basılı tutarak lane temizliyorum fakat minyonlar kule altına girince otomatik minyonlara kulenin vuruşuna göre last hit yapmaya çalışıyor o sırada minyonlar kulleyi hallediyor ben bunu istemiyorum minyonlara vurmaya devam etmesini nasıl ayarlayabilirim kule altındayken bu ilk sorum 2. sorum da adcde scriptle oynuyorum sürekli sup dandik biri gelirse oyun ne kadar sc ile oynasan da batıp bitiyor ne ile hangi lanede nasıl oynamam lazım biraz akıl taktik verirseniz beyin fırtınası yapalım istiyorum teşekkürler cevaplarınzıı bekliyorum
Dostum birincinin ayarını bilmiyorum ben manuel vuruyorum genelde kule altında. İkinci master eloya gelmeden adc oynamanı tavsiye etmem.
Çünkü adc oynamak demek her zaman levelda rakip mid ve toptan level olarak geride olmak demek. Mide geç
Midde viktor tristana irelia oynayabilirsin. sadece mid tristana oynayarak euw master 300 lpye kadar çıkmıştım. Aman aman bir oyun bilgisine sahip olmadan tavsiye ederim
https://memoryhackers.org/konular/hizli-lig-kasmak-isteyenlere-tavsiyeler-tristana-mid.266331/

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum birincinin ayarını bilmiyorum ben manuel vuruyorum genelde kule altında. İkinci master eloya gelmeden adc oynamanı tavsiye etmem.
Çünkü adc oynamak demek her zaman levelda rakip mid ve toptan level olarak geride olmak demek. Mide geç
Midde viktor tristana irelia oynayabilirsin. sadece mid tristana oynayarak euw master 300 lpye kadar çıkmıştım. Aman aman bir oyun bilgisine sahip olmadan tavsiye ederim
https://memoryhackers.org/konular/hizli-lig-kasmak-isteyenlere-tavsiyeler-tristana-mid.266331/
bu konunuzu daha önce görmüştüm dikkatimi çekmişti an bu andır sanırım teşekkür ederim deniyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
2. sorun için adc oynuyorsan destek arakadaş bul mesela ben twitch oynuyorum yanıma lulu aldıttırıyorum arkadaşıma maçı rahatlıkla kazanıyoruz
maçı tek taşımak istiyorsan jungle alman en mantıklısı çünkü ejder baron vb. orman canavarlarını kesiyorsun takımın güçleniyor ve her gang attığında takım arkadaşlarına genel olarak faydan dokunuyor hem takımı kastırıyorsun hemde kendin kasılıyorsun.
jungle benim oynadığım çarlar ligin yüksekse -Lee sin, Jax, Amumu- gayet ideal, ligin düşükse yani maçı tek taşıma olsaılığın fazlaysa -Kindered, Jax- Jax de latede çok güçlü olursun ama oyle aman aman taşıyamazsın ama Kinderedda kasılırsan maçı çok rahat taşırsın tek başına. Ligin düşükse Kindered al her maçı kazan Late falan fark etmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ölebirşey yapmak istiyorsan minyonlar kuleye girmeden önce focuslarını alıp sağ tafa dogru ilersen minyonların focusu sende oldugu icin sağ dogru gelceklerdir ve kuleye gitmiceklerdir böle taktikler icin lol de lane tutma videolarını izleyebilirsin çok yararlı olur

Üye
3 HİZMET YILI
Bence top oyna. hiç uğraşmazsın kimseyle. 1vs1 tertemiz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valla adc config dosyasını indirdim ben ama bir yararı olmadı sup pren yoksa adc zulüm oluyor zaten mıd top felan geç

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence sc oynuyorsan solo oynaman lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşım kule altı farmları manuel alıyor deneyebilirsin sen de

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
düzeltemezsin onu usta kule altında kendin almalısın ben öyle yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Xerath al sup kanka taşırısın rahat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka ona yapabilecek bir şey yok e ama sen de biraz minyonlara vur gerektiğinde. Hiç kaçırmayacak olsan sc de kullanmazsın düşük eloda da olmazsın. ADC yerine başka laneleri dene. Dediğin gibi takım komple feedliyor ve sur veriyorlar. Taşırım diyosun 4 kabul 1 ret oyla sur veriliyor ffalan. Solo mainle yar geç çok bir şey beklememek lazım tr serverı ve düüşük eloda

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum o düzeltilmez + olarak zateb sadce script ile oynarsan kazanamaman normal zaten ara sıra sen müdahale et ki düzgün oyna + olarak jungle kindred yap taşı keyfine bak tek adc oynanmaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yerinde olsam adc ile uğraşmazdım top irelia vs daha kolay olur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kule altı geldiği zaman minyonlar v tuşuna basılmaz bu 1 2. si x tuşuna last hit tuşuna basacaksın 3. süne gelecek olursak oyun bilgini geliştireceksin bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...