daha denemedim ama kullanan arkadaşım macler exe açmadığı için olmayacağını söyledi çözümünü arıyorumçalışmıyormuki
anladım mac alacak param olmadıgı için bilmiyorum ve deneyememdaha denemedim ama kullanan arkadaşım macler exe açmadığı için olmayacağını söyledi çözümünü arıyorum
sen hileyle mi oynuyorsunanladım mac alacak param olmadıgı için bilmiyorum ve deneyemem![]()
kanka destekleyip desteklemediğini nereden anlicam ya bir bilgilendirme vs var mı acabaHileyi nasıl açarsın yada bilmiyorum destekliyor mu onuda bilmiyorum ama exe açmak için bu yöntemi deneyebilirsin;
Wine, Mac bilgisayarda Windows uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz bir açık kaynaklı yazılımdır.
- Xcode Komut Satırı Araçlarını Yükleyin: Wine'ı Mac bilgisayarınıza yüklemek için öncelikle Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemeniz gerekir. Bu araçlar, Wine'ın Mac bilgisayarınızda çalışmasını sağlayacak bazı bileşenleri içerir. Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
xcode-select --install- Homebrew'i Yükleyin: Homebrew, Mac bilgisayarınıza açık kaynaklı yazılımları yüklemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz bir paket yöneticisidir. Wine'ı yüklemek için öncelikle Homebrew'ü yüklemeniz gerekir. Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
/bin/bash -c "$(curl -fsSLBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)"- Wine'ı Yükleyin: Homebrew'ü yükledikten sonra, Wine'ı yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
brew install wine- Wine Kurulumunu Doğrulayın: Wine'ın doğru şekilde yüklendiğinden emin olmak için, Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
wine --version
Bu komut, yüklü Wine sürümünün adını ve sürüm numarasını gösterir.
Wine, her Windows uygulamasını desteklemez ve bazı uygulamalar için özel ayarlamalar gerektirebilir. Ancak Wine, birçok Windows uygulamasını başarıyla çalıştırabilir ve WineHQ adlı bir web sitesi, Wine'ın hangi uygulamaları desteklediğine dair bir uyumluluk listesi sunar.
nasıl çalıştırabilirim bir çözümü vardır illamac de çalışmıyo diye biliyorum
geliştirici ekibe nereden ulaşabilirimmacOS işletim sisteminde çalışmıyor olması gerek fakat yine de yanlış biliyor olabilirim geliştirici ekibe sor istersen
verdiğim çözümü denedikten sonra açmaya çalış çalışmazsa hata verir zatenkanka destekleyip desteklemediğini nereden anlicam ya bir bilgilendirme vs var mı acaba