lol Wsreborn hilesini MacBook bilgisayarıma nasıl kurarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Wsrebornhilesi MacBook bilgisayarlarına nasıl kurulur bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hileyi nasıl açarsın yada bilmiyorum destekliyor mu onuda bilmiyorum ama exe açmak için bu yöntemi deneyebilirsin;

Wine, Mac bilgisayarda Windows uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz bir açık kaynaklı yazılımdır.
  1. Xcode Komut Satırı Araçlarını Yükleyin: Wine'ı Mac bilgisayarınıza yüklemek için öncelikle Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemeniz gerekir. Bu araçlar, Wine'ın Mac bilgisayarınızda çalışmasını sağlayacak bazı bileşenleri içerir. Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    xcode-select --install
  2. Homebrew'i Yükleyin: Homebrew, Mac bilgisayarınıza açık kaynaklı yazılımları yüklemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz bir paket yöneticisidir. Wine'ı yüklemek için öncelikle Homebrew'ü yüklemeniz gerekir. Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    /bin/bash -c "$(curl -fsSL
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    )"
  3. Wine'ı Yükleyin: Homebrew'ü yükledikten sonra, Wine'ı yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    brew install wine
  4. Wine Kurulumunu Doğrulayın: Wine'ın doğru şekilde yüklendiğinden emin olmak için, Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    wine --version
    Bu komut, yüklü Wine sürümünün adını ve sürüm numarasını gösterir.

Wine, her Windows uygulamasını desteklemez ve bazı uygulamalar için özel ayarlamalar gerektirebilir. Ancak Wine, birçok Windows uygulamasını başarıyla çalıştırabilir ve WineHQ adlı bir web sitesi, Wine'ın hangi uygulamaları desteklediğine dair bir uyumluluk listesi sunar.

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
mac de çalışmıyo diye biliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Hileyi nasıl açarsın yada bilmiyorum destekliyor mu onuda bilmiyorum ama exe açmak için bu yöntemi deneyebilirsin;

Wine, Mac bilgisayarda Windows uygulamalarını çalıştırmak için kullanabileceğiniz bir açık kaynaklı yazılımdır.
  1. Xcode Komut Satırı Araçlarını Yükleyin: Wine'ı Mac bilgisayarınıza yüklemek için öncelikle Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemeniz gerekir. Bu araçlar, Wine'ın Mac bilgisayarınızda çalışmasını sağlayacak bazı bileşenleri içerir. Xcode Komut Satırı Araçlarını yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    xcode-select --install
  2. Homebrew'i Yükleyin: Homebrew, Mac bilgisayarınıza açık kaynaklı yazılımları yüklemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz bir paket yöneticisidir. Wine'ı yüklemek için öncelikle Homebrew'ü yüklemeniz gerekir. Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    /bin/bash -c "$(curl -fsSL
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    )"
  3. Wine'ı Yükleyin: Homebrew'ü yükledikten sonra, Wine'ı yüklemek için Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    brew install wine
  4. Wine Kurulumunu Doğrulayın: Wine'ın doğru şekilde yüklendiğinden emin olmak için, Terminal uygulamasını açın ve aşağıdaki komutu yazın:
    wine --version
    Bu komut, yüklü Wine sürümünün adını ve sürüm numarasını gösterir.

Wine, her Windows uygulamasını desteklemez ve bazı uygulamalar için özel ayarlamalar gerektirebilir. Ancak Wine, birçok Windows uygulamasını başarıyla çalıştırabilir ve WineHQ adlı bir web sitesi, Wine'ın hangi uygulamaları desteklediğine dair bir uyumluluk listesi sunar.
kanka destekleyip desteklemediğini nereden anlicam ya bir bilgilendirme vs var mı acaba

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
macOS işletim sisteminde çalışmıyor olması gerek fakat yine de yanlış biliyor olabilirim geliştirici ekibe sor istersen

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çalışmaz LOL hileleri Windows için yazılıyor tüm her şey Windows API'ları ile yapılıyor okuma yazma v.b eğer M serisi değilse Maciniz Windows kurup çalıştırabilirsiniz sanal makineye

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
wine sistemi ile çalışır ama her exe uygulamasını çalıştırıyor mu bilemem mac güvenlik sistemi sağlamdır injectore izin vereceğini pek sanmıyorum ben linuxta bile zorlanıyordum hile kullanmakta

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vaaaay macbookun mu var müthiş
Mtv Love GIF by Ex On The Beach

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...