Çözüldü LoL WSReborn Uygulama düzgün başlatılamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
LoL WSReborn'u her kullanmaya çalıştığımda cmd ekranı açılıyor, hileyi aktifleştiriyorum oyun başladığında Enter tuşuna basın kısmı kapanıyor (arka planda çalışıyor enter bastığımda hile aktif oluyor) fakat hilenin açılıp açılmadığını anlayamıyorum. İlk oyunda böyle, 2. 3. maçıma gireceğimde ise aktifleştirme kısmı dahi açılmıyor(yine arka planda çalışıyor). Hileyi her açmaya çalıştığımda ise "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı. (0xc0000142)." hatasını alıyorum. Ne yapabilirim düzelmesi için? (Hatanın görüntüsünü dosya ekine yerleştirdim.)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-09-17 154520.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-17 154520.png
    7 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Bu sorun bizimle alakalı değil, sisteminde bir şeyler eksik veya hatalı kurulmuş, o sebepten alıyorsun. .net framework indirmeyi de dene.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

olmaz ise windowsunu onarman gerekebilir.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Defender siliyor olabilir. Oyunu DX9 modunda çalıştırıyorsan DX9 modunu kapat, defenderini kapat.

- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
  • .1-
  • .2-
    (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Defender siliyor olabilir. Oyunu DX9 modunda çalıştırıyorsan DX9 modunu kapat, defenderini kapat.

- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
  • .1-
  • .2-
    (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Hocam dediğiniz şeylerin hepsini yaptım DX9'u kapattım, defenderı kapatıp linkini attığınız programları kurdum fakat sorun hala devam ediyor. :/

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu sorun bizimle alakalı değil, sisteminde bir şeyler eksik veya hatalı kurulmuş, o sebepten alıyorsun. .net framework indirmeyi de dene.

olmaz ise windowsunu onarman gerekebilir.

Çözüm
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bütün uygulamalar ve oyunlar düzgün çalışabilmek için gereken .NET Framework bileşenleri bozuk olabilir. All In One Runtimes 4.3 – Katılımsız (fullprogramlarindir) adlı AIO Runtimes kullanılarak bütün .NET Framework bileşenleri kaldırarak yeniden kurup sorunu çözebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...