teşekkürlertespit edilmemiş. yani sistem otomatik ban atmıyor
rage iyi hocam açıyorsun evadeyi alıyorsun maçınıAçıkçası düşüncelerinizi merak ediyorum, legit oynamak mı sizin için daha zevkli yoksa rage oynamak mı daha zevkli? Şahsi görüşüm, top lanede legit bir şekilde oynamak daha zevkli. Legitten kastetmek istediğim de scripti açıp, evade kısarak oynamaktır.
legit oynamak daha iyi kanka risk e gerek yokAçıkçası düşüncelerinizi merak ediyorum, legit oynamak mı sizin için daha zevkli yoksa rage oynamak mı daha zevkli? Şahsi görüşüm, top lanede legit bir şekilde oynamak daha zevkli. Legitten kastetmek istediğim de scripti açıp, evade kısarak oynamaktır.
bence rage oynayıp hilenin tamamen zevkini almak daha iyi adamların delirmesi beni rahatlatıyorAçıkçası düşüncelerinizi merak ediyorum, legit oynamak mı sizin için daha zevkli yoksa rage oynamak mı daha zevkli? Şahsi görüşüm, top lanede legit bir şekilde oynamak daha zevkli. Legitten kastetmek istediğim de scripti açıp, evade kısarak oynamaktır.
main hesapta oynayacaksan legit oynamanı tavsiye ederim ama yan hesapsa aç rageni dalAçıkçası düşüncelerinizi merak ediyorum, legit oynamak mı sizin için daha zevkli yoksa rage oynamak mı daha zevkli? Şahsi görüşüm, top lanede legit bir şekilde oynamak daha zevkli. Legitten kastetmek istediğim de scripti açıp, evade kısarak oynamaktır.