why did you get tired of using leagueskin?Thanks for sharing, tired to use leagueskin
yeah but this cheat inject in gamelike any hack, one day of course
o soru işaretlerine tıklayıp içinden hangi skini istiyorsan seçiyorsun iştedenedim ama olmadı ekran geldi de hepsi soru işareti acaba kore dili kullandığım için mi
Secince de olmuyor kral ondan dedimo soru işaretlerine tıklayıp içinden hangi skini istiyorsan seçiyorsun işte
yeni güncellemede calısmıyor sanırımMerhaba, sizlere bulmuş olduğum gayet safe bir güncel ve çalışan skin changer vereceğim.
Kurulum: Tek yapmanız gereken şey .dll dosyasını Riot Games klasörünün olduğu yere girip oradan '' C:\Riot Games\League of Legends\Game'' klasörünün içine atmaktır. Ondan sonra oyunu girip '' Insert '' tuşuna basarak menüyü kullanabilirsiniz.
Hile Undetected , detected olursa konuda belirtirim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyunun güncellenmesi nedeniyle şu anda çalışmıyor.Merhaba bu mesajımı görüp geri dönüş sağlar mısınız lütfen birçok kişi dll'i attıp oyuna girdikten sonra insert tuşuna basıp hiçbir reaksiyon alamadıklarını söylediler güncel mi değil acaba problem nedir
olmaz knk ben denedim önceki yamada sorun yaşamadım ama 13.8 , bilmiyorumWS reborn sc si ile beraber kullansam sıkıntı olur mu
13.8 yaması gelmiş şuan haberim oldu :') , yakında fixlenir sabırlı olmanızı dileyeceğim, linki güncellerim yakında.Merhaba bu mesajımı görüp geri dönüş sağlar mısınız lütfen birçok kişi dll'i attıp oyuna girdikten sonra insert tuşuna basıp hiçbir reaksiyon alamadıklarını söylediler güncel mi değil acaba @Josquez
Teşekkür ederim güncellediğinde bildirirsen güzel olur konu içerisinde13.8 yaması gelmiş şuan haberim oldu :') , yakında fixlenir sabırlı olmanızı dileyeceğim, linki güncellerim yakında.
hayırlı olsun suport'luk ;Teşekkür ederim güncellediğinde bildirirsen güzel olur konu içerisinde