oh shiiit tyMerhaba, sizlere bulmuş olduğum gayet safe bir güncel ve çalışan skin changer vereceğim.
Kurulum: Tek yapmanız gereken şey .dll dosyasını Riot Games klasörünün olduğu yere girip oradan '' C:\Riot Games\League of Legends\Game'' klasörünün içine atmaktır. Ondan sonra oyunu girip '' Insert '' tuşuna basarak menüyü kullanabilirsiniz.
F7'ye basarsanız arayüz kapanır daha insert tuşu ile açamazsınız gir çık yapana kadar.
Hile Undetected , detected olursa konuda belirtirim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Boşuna denemeyin oyuna tekrardan update geldi çalışmıyor :')
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biz bu konuları geçeli çok oldu önceki yorumları oku :')oyun içi dosyalarında değşiklik olduğu için ban riski artmaz mı ?
önceki sürümlerde virüs programı engellemiyodu bu sürümde virüs programı engelledi virüs şansı var mıBiz bu konuları geçeli çok oldu önceki yorumları oku :')
garip bi şekilde 6mblık versiyonu fps drop yaşatıyor iyi sistem kötü sistem fark etmeksizin var bişeylerrenz skinin kendi github sitesinde yeni surum paylasildida geri kaldirdilar ama anlamaadigim sey 280 kusur kb olan dosya 6 mb yapmislar
son güncellemeden sonra bişeyler değişti dc sunucularında da sorgulayan çok insan var yine de kullanıp kullanmamak size kalmışhayatımda ilk defa hayatımda bi oyun kastı sağol bunuda 6 mblık bir dosyayla yaşattın ne varsa içinde artık
ciddi misin hevesimle iş yapıp çalışan tek skin changer diye vt atmadan indirdim sildim direkBüyük ihtimalle içeriye vmprotect yada trojan eklemiş ve emin olmadan yine insanlarla paylaştın![]()
Dostum vt ile sıkıntı yok ama sen galiba bunları github tan alıp atıyorsun sürekli tamam iyi hoş yardımseversin yalnız bir oyuna girip baksan veya şöyle bi düşünsen bi insan 2060 superla nasıl fps drop yaşar lolde hani bi oyuna girsen sonra bizimle paylaşsan tatlı olmaz mıVt var arkadaşlar kör değilseniz bakın ondan sonra indirin, aklınızı kullanın![]()
Vt var arkadaşlar kör değilseniz bakın ondan sonra indirin, aklını kullanın![]()
gidip adam akıllı konuyu okur musunDostum vt ile sıkıntı yok ama sen galiba bunları github tan alıp atıyorsun sürekli tamam iyi hoş yardımseversin yalnız bir oyuna girip baksan veya şöyle bi düşünsen bi insan 2060 superla nasıl fps drop yaşar lolde hani bi oyuna girsen sonra bizimle paylaşsan tatlı olmaz mı
Post automatically merged:
Arkadaş githubdan ctrl c yapıyo sadece thomas edison gibi davranıyo sana
çok istemiyorsan da kullanmak zorunda değilsin git kendin yap veyahut bul :')Dostum vt ile sıkıntı yok ama sen galiba bunları github tan alıp atıyorsun sürekli tamam iyi hoş yardımseversin yalnız bir oyuna girip baksan veya şöyle bi düşünsen bi insan 2060 superla nasıl fps drop yaşar lolde hani bi oyuna girsen sonra bizimle paylaşsan tatlı olmaz mı
Post automatically merged:
Arkadaş githubdan ctrl c yapıyo sadece thomas edison gibi davranıyo sana