LoL x64 Skin Changer V2.5 | Version 13.10.510.5878

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aşırı derecede fps düşüşü oluyor
evet hocam dll nin boyutundan ve ekledikleri diğer şeylerden kasıtlı oldugunu düşünüyorum çalışan tek skin changer r3nzskin bekleyeceğiz mecbur herkeste böyle olduğu için çözümü yakın olacaktır arkadaş paylaşıyor zaten güncellenir güncellenmez yinede arkadaşın dediği gibi fps kare hızını sınırsız karakter kalitesini düşüğe çekip deneyin

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
FUCK.PNG

Post automatically merged:

Hocam hepinizden ricam dikkatli bir şekilde yapmanız benim üzüldüğüm kısım sizinde bundan faydalanamamanız başka bir şey değil benim cebime giren bir şey yok. Eğer hala sorun yaşıyorsanız pcinizde sıkıntı vardır çünkü bende herhangi bir sorun yok ve skinchangerı script ile kullanıyorum ona rağmen fps yüksek alıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam ayarlarınızla aynı ayarlarım zooma dokunmuyorum galaksi katili zed sınırsız fps all graphics lol yine takıla takıla gidiyor yani farkı anlaşılacak derecede
valla dediğim gibi bende hiçbir sıkıntı yok o zaman bilgisayarındaki driverların eksik veya güncel değillerdir.

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
driverlarım eksik değil updateler otomatik geldiği gibi yapılıyor visual all redicts all run time kurulu sc için her şey hazır ve nazır programınız pardon ctrl c yapıp aldıgınız program sorunlu iyi forumlar

bgx pentasharp nyrex leaguescript bile çalışıyor 200 kblik dosyanın birden 6.5 mb olması garip hala kusuru bizde aramanız komik

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
driverlarım eksik değil updateler otomatik geldiği gibi yapılıyor visual all redicts all run time kurulu sc için her şey hazır ve nazır programınız pardon ctrl c yapıp aldıgınız program sorunlu iyi forumlar

bgx pentasharp nyrex leaguescript bile çalışıyor 200 kblik dosyanın birden 6.5 mb olması garip hala kusuru bizde aramanız komik
ben kimseye zorla kullandırtmıyorum sonuçta, size de iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Panic Button herkesin mi bağlantısını kesiyor yoksa sadece bizim oyunumuzu mu kapatıyor?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
reis bu baya karmaşık olmuş sadece skin changer olan versiyonunu yapabilirmisin lütfen zamanın yoksa

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
reis bu baya karmaşık olmuş sadece skin changer olan versiyonunu yapabilirmisin lütfen zamanın yoksa
bence karmaşık olan bir kısmı yok gayet basit ilk sefer zorlansan bile sonraki seferlerde çokta can sıkacağını zannetmiyorum

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şuanki skin changer trojanlı truva atı var arkadaşlar bizzat yapımcılarıyla görüştüm 2 tane japon yapıyor hileyi eski coderlar key loger var kullanmanızı önermem kasma sebebi oyun dosyalarınızı yedekliyor dll sayesinde bilgisayarınızdaki herşey çalınabilir haberiniz olsun iyi bayramlar ( dediğim gibi kullanmanızı önermem )

NOT : Ayrıca zoom açmayın şuan bannable eğer açtıysanız bile daha fazla açmamanızı öneririm yada direk kullanmayın.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
How safe is the zoom hack I remember that before I used a similar one and I got banned after a game

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Riottan tokat yemezsek iyi birşey hocam. Teşekkürler paylaşım için.

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çalışıyor yazısının acilen kaldırılması lazım trojen truva atı virüs dolu 6 mb olmasından belli kb ye bile sığmamış virüsler repleyin arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...