yanlışın var dostum linkler gayet doğru2 linke de injector programını koymussun kral dll nin indirme linki yok
üzgünüm az önce öyleydi şuan düzeldi sorun yokyanlışın var dostum linkler gayet doğru
henüz geri dönüşlerde ban yiyen görmedim kanksdeneyip ban yiyen oldumu?
?dbu arada kendinle çelişiyorsun lolde sc nin çalışması için ayarlar genel dx9 modunu tercih et tiki açık olması lazım napalım senin 2 paralık changerini sc kullanmayacaksak xd
Konuyu iyicene okur musun ? Resim bile koydum daha napimmaklı selım bırı sunu nasıl yapcagımızın vıdeosunu atabılır mı pls
1 tane vıdeo kotu olmazdı herseyı denedım cunku calısmadı hıc bır sekılde?d
Post automatically merged:
Konuyu iyicene okur musun ? Resim bile koydum daha napimm![]()
MH dc server gel istersen yardımcı olmaya çalışırım.1 tane vıdeo kotu olmazdı herseyı denedım cunku calısmadı hıc bır sekılde
Şuana kadar geri dönüşlerin hiçbirinde ban yoktur.Usta selam bu konuda bilirkişi değilim sadece skin changer icin kurucam herhangi bir ban riski veya virüs falan var mıdır bu dosyaların icinde pek bilgim yok merakımı mazur gör
hocam fazla darboğaz yapmak istemem cok fazla anlamıyorum bu işlerden yorumlarda bir kullanıcı trojan yazmış ve inject dosyasının virustotal linkine tıklayınca cok güvenilir olmadıgını hissettimŞuana kadar geri dönüşlerin hiçbirinde ban yoktur.
hocam hileyi game dosyasının içine atıyoum herhangi olumlu yanıt alamamaktayımŞuana kadar geri dönüşlerin hiçbirinde ban yoktur.
nasıl bir olumlu yanıt anlayamadımhocam hileyi game dosyasının içine atıyoum herhangi olumlu yanıt alamamaktayım